Jó, de a párizsi nem tudom miért jó neked, lényegében pépesített fűszerezett csirkebőr...
2015. szept. 4. 10:45
2/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Véletlenül ki hagytam (edzés után egy adag 100 whey protein professional.) Ez már bele van számolva, a 170g fehérjébe.
2015. szept. 4. 11:00
3/13 anonim válasza:
Amennyiben a szálkásítás a célod akkor meg kell növelned a fehérje bevitelt legalább testsúly kilogramm 0,5-1grammal.
Azért kell ezt meglépned, mert az izom építő köve a fehérje, más különben a szálkásításnak izomvesztés lesz a vége, mivel a szénhidrátot meg lecsökkentetted.
2015. szept. 4. 12:14
4/13 anonim válasza:
Akarom mondani, hogy a szénhidrát bevitel csökkentését helyesen tetted. Bocs.
2015. szept. 4. 12:16
5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdezném tőled, szerinted nem elég a fehérje? 177g naponta. 83kg vagyok 2g tskg fehérje kell ugye? Ha 83kg vagyok akkor ez 166g naponta. 177g fehérje naponta és a zöldséget belesem számoltam, amivel olyan 190-200g lehet naponta. 2g tskg ch kell naponta, legalább is olvastam, akkor abból is 166g kell naponta. Azért nem 3-mal kezdtem mert könnyen szedem a kilókat. Ch meg fontos erő szempontjából, de én annyira nem értek hozzá mint ti. Jobban értettek hozzá én ezeket csak olvastam, viszont ha kevés a ch nem megy úgy az edzés.
2015. szept. 4. 12:22
6/13 anonim válasza:
bőven elég ennyi fehérje még sok is.
2015. szept. 4. 12:26
7/13 anonim válasza:
viszont esszenciális zsír kellene, legalább a bevitt zsír 1/3-a
2015. szept. 4. 12:27
8/13 A kérdező kommentje:
Ritkán fogyasztok halat, amiben van kelő eszenciás zsír. Esetleg van ilyen scitec cucc? Ha igen jó lenne ha megírnátok.:) Lenmagolajat sem fogyasztok, de akkor belerakom az étrendembe, ha nincs ilyen scitecnak. Mellesleg egy héten 2x fogyasztok, rántott csirkét diétásan. Amiben van szezámmag. Ebben nem tudom vannak-e ilyen zsírok. Egy héten 2-3x is fogyasztok, gyümölcs salátát joghurttal. Ezt sem mindig ez igazából váltózó. Sajnos kevés gyümölcsöt eszek, ezért is ha van rá lehetőség így is fogyasztom.
2015. szept. 4. 12:37
9/13 anonim válasza:
Szerintem is elég az a fehérje bőven s lehet, hogy sok. A 2g igazából nettó testtömegkg-ra értendő, csak le szokták egyszerűsíteni. A hájnak nincs fehérjeigénye (jó, kicsit nagyobb aktivitást okoz, többet kell megmozgatni, de ez minimális :D). Emberfüggő, kinek mennyi fehérje kell, de 2g/ttkg az elég magas érték, az elég szokott lenni.
Az étrendre nem tudok mit mondani, annyira nem vagyok hozzáértő, a parízert és a kenyeret nem tartom jónak (én bolti csirkét se ennék, de az más kérdés), amúgy OKnak tűnik.
2015. szept. 4. 12:54
10/13 anonim válasza:
Szia szerinted mivel en no vagyok en is ehetem ez?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!