A lányok miért várják el egy fiútól, hogy izmosak legyenek, ha ők nem tesznek az alakjukért semmit?
Kérdezem ezt lány létemre, mert nagyon zavar,hogy sok lány ezt várja el egy fiútól,miközben ők megmozdulni is lusták. Szerintem mindenki olyan párt érdemel, amilyen maga is. És igen én járok kondiba heti 3-4x és az ételre is nagyon figyelek.
17/L
Hát ööö előszőr is hatalmas pacsi neked. Nem azért mert edzel, hanem mert értelmes vagy. Az ilyen ritka.
Nah Én szintén 17 vagyok, a csajokat alak szerint két nagyobb csoportba lehet osztani:
Vékonyabb alkat. Általában full deszka, pici lötyi segg, combon narancsbőr. Fúj. Főleg a facebookon, instán élnek megfigyelhető a pucsítós, hasmutogatós képek tucatjai náluk. Elvárások általában csak kockahas, meg pici mellizom azt cső, mert ha látványosabban izmos a pasiját fogják megnézni helyette+érezni fogja a szerencsétlen, hogy tényleg jobb nála a barátja.
Ducibb. Kicsit visszahúzódóbb a fentinél de a csöcsös képeket nyomja felfele, persze csak instára, hogy az anyuci ne lássa. Ezek már jobban rácuppanak a kigyúrt testre mert egy ropi gyerek nem fogja ölbe venni őket. Akkor inkább beáll kőművesnek (gecc de szemét vagyok). Náluk elvárás ahogy nézem az izmos, kidolgozott test. Magukat meg elfogadják a csomó közhelyes szövegeikkel amiket ismertek (kutyák játszanak csontokkal, nagy test nagy élvezet stb.)
Persze vannak normális lányok, akiknek nem elvárás az izmos test, elég az átlagos, de az a vicc, hogy pont ez a 2 lusta, ostoba szélsőség az, akiknek ez nem elég.
Itt bszódik el egyébként az egész, mert aztán a srácok a csajokért kezdenek el edzeni nulla tudással, de 2 hét múlva mikor már látják, hogy nem jön a forma beszednek, a bátrabbak beszúrnak minden szart.
Szerintem Te sem azért edzesz kérdező mert a SwagYolo Pityu szereti a nagy, kerek segget hanem mert megakarsz felelni magadnak, leköt és elvezed. Na mindegy huhh hát további jó edzést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!