Testépítésnél a halat/húst hogyan a legcélszerűbb elkészíteni?
Figyelt kérdés
- Párolással
- Kókuszzsíron sütve
- Illetve grillezve
A grillezésről azt hallottam, hogy a sülés közben rákkeltő anyagok szabadulnak fel. Így nem tudom melyik jeljárás a "legveszélytelenebb".
Ez az egyik a másik meg az, hogy a testépítésben a fehérjét a legjobb csirkemellből és halból bevinni, De nem káros ha az ember minden nap húst eszik? Erről is írnak, hogy nem tesz jót és rákkeltő lehet.
2015. júl. 17. 12:21
31/32 anonim válasza:
Akkor bővítsd a repertoárt! :)
32/32 anonim válasza:
Aki szerint nem lehet minden nap hust enni az nem gondol bele abba, hogy akkor mit is lehet minden nap enni? Szenhidratot? Mert meg veletlenul sem a tulzott szenhidrat beviteltol hiznak el/betegednek meg az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!