Testépítésnél a halat/húst hogyan a legcélszerűbb elkészíteni?
- Párolással
- Kókuszzsíron sütve
- Illetve grillezve
A grillezésről azt hallottam, hogy a sülés közben rákkeltő anyagok szabadulnak fel. Így nem tudom melyik jeljárás a "legveszélytelenebb".
Ez az egyik a másik meg az, hogy a testépítésben a fehérjét a legjobb csirkemellből és halból bevinni, De nem káros ha az ember minden nap húst eszik? Erről is írnak, hogy nem tesz jót és rákkeltő lehet.
Miért ne lehetne pácolni? Edd úgy ahogy szereted. Százezer féle húsos étel van.
A kontaktgrilltől semmi bajod nem lesz.
Egy ilyen is megteszi!
Hát ne vegyél kész pácot. Minek? Én sose veszek. Otthon házilag is lehet készíteni. Olivaolaj, bele mindenféle amit szeretsz, vagy épp megkívánsz. Pl. Fokhagyma, mustár, bors, só, citromlé, vagy kurkuma, gyömbér, só, bors, fokhagyma, vagy bazsalikom,rozmaring, só, bors, stb stb. Ahogy szereted.
Már csak egy kérdésem van.
"A növényi táplálék viszont tényleg képes fermentálódni a bélrendszerben, mert vannak benne antitápanyagok, héj, olyan rostszerkezet amit nehéz lebontani."
Vagyis ne egyek növényeket, mert képesek fermentálódni, mert vannak benne antitápanyagok stb?
Nem is akarok az lenni, csak egy kevés izmot felpakolni. Gondolom azért nem lehetnék profi mert nem nyomnám tele a szervezetem koxokkal meg ki tudja mikkel.
Illetve mert óvatoskodó vagyok. De igazság szerint akinek sose volt semmi komolyabb baja, az fittyedt hány mindenre és nem foglalkozik a következményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!