Ezek igazak testépítésnél?
Figyelt kérdés
Hali, ma beszélgettem pár ismerősömmel, akik már régebb óta edzenek, és ők mondtak pár dolgot, bár nem tudom ,hogy mind tényleg úgy van-e.
Azt mondták, hogy heti 1x, max 2x szabad hasra edzeni.Ez tényleg igaz? Valami olyasmit mondtak, hogy ez intenzíven fogyaszt, vagy mi:D
Illetve, hogy a napi 8óra alvás nagyon fontos.Tudom, hogy az kell, de ha csak napi 6-7 van meg, max hétvégente lesz meg a 8, vagy akkor már 9is akár, ez nagyon hátráltatna a fejlődésben? szerintük azért meglátszana..
Hirtelen ennyire emlékszem:D
2014. okt. 6. 17:19
1/3 anonim válasza:
Heti 3 hasedzés is mehet, sőt több is, de elég 3.
Nem fogyaszt! Nincs helyi zsírégetés. Kalória mínuszban tudsz fogyni, ehhez semmi köze a hasazásnak. ÉS nem lehet irányítani a zsírleadás helyét!
8 óra alvás az tényleg nem árt.
2/3 Xyrot válasza:
A megfelelő pihenés valóban nagyon fontos, szóval egy intenzív edzés után minél több pihenő legyen, de szerintem a "hasas" rész nem igaz..én például 3-4 alkalommal is edzek hasra hetente és nálam jóval tapasztaltabbak is mondták, hogy mehet a heti akár több hasazás is!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. okt. 6. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!