Testépítésnél teljes kiörlésű kenyér helyett jó a rizskenyér?
Lehet nem jól fogalmaztam meg. Én arra a kenyérre gondolok, ami sötétbarna, viszonylag kicsi de nehéz, nem olyan puha, drágábbnak mondható és vákumcsomagolásban lehet kapni. Ez 100% teljes kiörlésű. A pékségben is van teljes kiörlésű, de azt keverik valamivel (talán fehér liszttel), mert annak normális íze van. Pontosan például a shop.bodybuilderen melyikre gondolnak, amikor teljes kiörlésűt írnak? Pékségben ilyen van: [link]
Én pedig erre gondolok, amit nem tudok megenni: [link]
Teljesen jó amit a pékségben veszel. Én is hasonlót eszem. Régen vettem ilyen csomagolt kenyereket, de hamar leszoktam róluk mert rengeteg olyan anyag van benne ami nem odavaló.
A jó kenyér kb. 4-5 alkotó részből áll liszt, viz, élesztő vagy kovász, só.
Mondjuk elég kevés kenyeret eszem inkább, rizs meg durum tészta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!