Nem tudom miket csinálsz, de én lazán 3-4 napig érzem miután megedzettem egy izmot.
2015. júl. 1. 00:23
2/6 anonim válasza:
A hosszú has edzés mit takar?
Csak, mert biztos vagyok benne, hogy 15 perc alatt simán kikészítem a hasizmod, annyi bőven elég neki ha jó az edzésterv :D
2015. júl. 1. 00:30
3/6 anonim válasza:
" Minek kétszer bicepsz, tricepsz, láb?
Nem tudom miket csinálsz, de én lazán 3-4 napig érzem miután megedzettem egy izmot.
"
De az nem azt jelenti, hogy addig nősz is. Az edzett izmot a test 48 óra alatt visszaépíti, a fehérje szintézis lelassul (magyarul: nem nősz tovább). Hiába van még izomlázad, nincs értelme. A heti 1x edzünk egy izomcsoportot módszer valójában inkább szteroid használóknak hasznos, hisz el van nyújtva a protein szintézis. Ráadásul ha gyakrabban edzel (kevesebbet kicsit nyilván) az izomláz is kisebb lesz. Csak nyerni lehet vele.
2015. júl. 1. 00:47
4/6 A kérdező kommentje:
Azért van két láb meg tricepsz, bicepsz mert mellizmom túl nagy és a sok hülye nem birja felfogni hogy az ott nem levegő meg csont amit kinyomok
2015. júl. 1. 10:38
5/6 anonim válasza:
Ja ismerős. Nekem is nagyobb a mellem, mint a többi részem már alapból. A gyökereket meg vágd szájba. Levegő meg csont. Nekik meg az agyuk helyén van levegő.
2015. júl. 1. 11:53
6/6 anonim válasza:
(Ekezetekert bocsi )az edzeseddel egyedul az a problema h tul nagy a terheles az izomzatodon nincs elegendo regeneralodasi idejuk Mell-váll (hetfo) Kar(Kedd) Has-hát (Szerda) Kar(CSutortok) Láb-Has(Pentek) De ha minden nap hasazol az nm fog a hasadnak megartani azt csinalhatod hetfotol vasarnapig (De ha nincs lapos hasad es leszeretned adni a hasadon levo pici felesleget akkor amit en irtam az a heti 2 has eleg ) A kardio vagy aerob edzes viszont csinald es ha van ra lehetoseged akkor mindenkepp menj el szaladni az nagyon jo hatassal van hasizomra ill. segit leadni hasrol a felesleget .Hangsullyoznam h ezek az edzesek mind feleslegesek ha nincs meg a megfelelo etrend az teszi ki a sikered 70% etrend nelkul nm fogsz sem fogyni sem erosodni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!