Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzésterv?

Otthoni edzésterv?

Figyelt kérdés

2-3 hónapig nem tudok konditerembe járni, itthon kell edzenem. Rendelkezésemre áll 2db kézi súlyzó, tárcsa van bőven, a terhelés szinte korlátlanul növelhető (úgysem fejlődök annyit egy nyár alatt, hogy 4x akkora súlyokkal dolgozzak mint most). Saját testsúlyos gyakorlatok is jöhetnek! Bár nincs se húzódzkodó rudam, sem hasonlók.

Szerintetek mi lenne a megfelelő? Heti 2 alkalommal egy teljes testes edzés, izomcsoportonként 1 kemény gyakorlattal és 5-6 sorozattal vagy ahogy eddig csináltam, osztott edzésterv. Azért vacilálok most, mert gépek és rúd hiányában kevés a variációs lehetőség a gyakorlatokat tekintve.

Shop.builderen már nézegettem a gyakorlatokat, de nem tudom melyik lenne a legjobb, bicepszet addig csak kézi súlyokkal edzettem, ahogyan a vállamat is, de pl. tricepszre csak nyújtást, mellre ferde pados nyomást, hátra és lábra semmit nem csináltam így. Ami még plusz, hogy lehet tudok szerezni egy padot is, amin tudnék nyomni.

Az edzésterveket is nézegettem ugyanott, de hátha van itt valaki, aki alapból így edz és van egy bevált edzésterve, vagy akinek szintén szükséges volt egy ideig így edzeni különböző okokból.

2015. jún. 26. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Bicepsz:

Állva beforgatós

Kalapács

Koncntrált

Tricepsz:

Lórúgás

Tricepsznyújtás fej felett

Koponyatörő

Hátsó tolódzkodás 2 széken

Váll:

Vállból nyomás

Pike fekvő

Kézenállásos fekvő

Előreemelés

Oldalemelés

Döntött törzsű oldalemelés

Mell:

Fekvőtámasz variációk (rengeteg van)

Tárogatás

Áthúzás

Has:

Hasprés

Lábemelés

Lebegőülés

Láb:

Kitörés egykezesekkel

Guggolás egykezesekkel

Bolgár guggolás simán vagy súllyal

Vádli állva

Guggolásból felugrás

2015. jún. 26. 22:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. jún. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!