Milyen átmozgatást csináljak edzés elött?
Figyelt kérdés
Sziasztok. El szeretnék kezedeni, pontosabban el KELL kezdenem kondiba járni. Az a baj hogy már kb 1-2 hónapja nem csináltam semmi sportot, és úgy érzem elgyengültem. Mielött bérletet veszek szeretnék itthon valami "alapozást" csinálni olyan 1 hónapra gondoltam, utána terem. A célom hogy erősödjek, nöljek mert elég gizda vagyok. 172cm\63kg. Étrend tudom , hogy kell, esetleg ebbe is segíthetnétek. Köszönöm! Ha kell még valami infó, írjatok!!2015. jún. 29. 14:23
1/2 anonim válasza:
Futás, úszás, street workout. Teljesen megfelelő. Futás az teljesen jó bemelegítésnek is. És levezetésnek is, hogy ne savasodj be.
Ja és: *NŐJEK ( [link] )
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :DDD
2015. jún. 29. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!