S. O. S! Erősödés? Hogyan?
13 éves lány vagyok, és erősödni szeretnék. Karra, hasra ( szó sincs kockahasról, hanem olyan szép laposról), és vádlira, meg combra. Ez mivel érhető el? Tényleg normális válaszokat kérek, mert nem "átmenetbe" gondoltam, hanem úgy hosszútávon valami... A faluban ahol élek nincs sok lehetőség bármire, úgy hogy itthon edzenék. A futást nem szeretem, de ha kell megbirkózom vele, de nem hiszem hogy az tud izmosítani ( max. lábra), de amúgy sem nagyon bírok/ szeretek futni ( mint azt az előbb említettem)!
Meg az étrendet sem tudom. Régen nagyon sokat sportoltam és sokat is ettem, de mind lement, olyan gyorsan. Most meg szenvedek már egy jó ideje, és semmi. Ez miért van?
Meg mondták már, itt gyakorin, hogy kevés szénhidrát, meg stb, de azt sem tudom mik ezek :(
Pedig változni szeretnék :(
Tudnátok ebben segíteni nekem?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM :)
még az is fontos, hogy nem azt akarom hogy a mérleg kevesebbet mutatson amúgy (55 kg vagyok, 164 cm) , hanem hogy ne lőtyedés legyek :/
( Most sem vagyok az, de azért lehetne jobb )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!