Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha erősödés inkább a célom,...

Ha erősödés inkább a célom, heti öt fekvőtámasz nap nem sok?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy lenne egy hát-bicepsz nap, ahol elég rendesen megdolgoztatom őket, viszont a héten 5-ször fekvőtámaszoznék szűk-ill széles fogással. Ezen az 5 edzésen csak 3-3 széria fekvő lenne. :) Így még ha megfelelő az étkezésem erődösés mellett nőhetek is akár?

Köszi előre is a válaszokat!

29/F

2015. jún. 20. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
5 az sok mindennap mert nem tudd az izom regeneralodni maximum ha hetfo szeles kedd szuken szerda pihi csut szeles pentek szuk vasnap szeles de igy hetfont megint kilove igazabol hulyesseg lenne az egesz es csodat se varj tole, inkabb tolj 4-5x szelesen es 4-5x szuken hetfon es akkor csutortokon megint igy de rengeteg fekvotamasz variacio van en beiktatnam azokat is... valamint sulyt a hatra ha 12nel tobb megy... az izom 3 nap allat regeneralodik ugy rakd ossze sok variacio van.
2015. jún. 20. 21:51
 2/4 Dogmatix91 ***** válasza:

Ha az a célod, hogy minél több fekvőtámaszt megcsinálj akkor heti 4szer simán mehet fekvő de akár 5ször is. Arra számíts, hogy a 2. hét után a hátad közepére nem fogod kívánni a fekvőtámaszt.

Én heti 4szer guggolok nagy súllyal edzés végén és egész edzésen kap rendesen a lábam. Nekem nem az a célom, hogy nagy legyen a lábam hanem, hogy erős. Ettől függetlenül így is aránytalanul nagyok a lábaim a felsőtestemhez képest.

Nem kell fosni és ragaszkodni a megszokott dolgokhoz. Merj kísérletezni a tested úgy is jelezni fogja, hogyha sok neki. Olyankor kell visszavenni. Nincs semmi kőbe vésve és amúgy is folyamatosan mindenki azt hangoztatja, hogy mindenkinek másképp viselkedik a szervezete (ami igaz is). Akkor miért ne próbálnád ki, hogy a tiéd, hogy reagál egy ilyen megterhelésre?

2015. jún. 20. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Heti ötször húzódzkodtam, aztán nem volt sok. Mondjuk az utolsó két hét kezdett kellemetlen lenni, meg a súlyzós edzéssel nem igazán egyeztethető össze, de magában nem sok.
2015. jún. 21. 12:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor kipróbálom! ;)
2015. jún. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!