Ha erősödés inkább a célom, heti öt fekvőtámasz nap nem sok?
Arra gondoltam, hogy lenne egy hát-bicepsz nap, ahol elég rendesen megdolgoztatom őket, viszont a héten 5-ször fekvőtámaszoznék szűk-ill széles fogással. Ezen az 5 edzésen csak 3-3 széria fekvő lenne. :) Így még ha megfelelő az étkezésem erődösés mellett nőhetek is akár?
Köszi előre is a válaszokat!
29/F
Ha az a célod, hogy minél több fekvőtámaszt megcsinálj akkor heti 4szer simán mehet fekvő de akár 5ször is. Arra számíts, hogy a 2. hét után a hátad közepére nem fogod kívánni a fekvőtámaszt.
Én heti 4szer guggolok nagy súllyal edzés végén és egész edzésen kap rendesen a lábam. Nekem nem az a célom, hogy nagy legyen a lábam hanem, hogy erős. Ettől függetlenül így is aránytalanul nagyok a lábaim a felsőtestemhez képest.
Nem kell fosni és ragaszkodni a megszokott dolgokhoz. Merj kísérletezni a tested úgy is jelezni fogja, hogyha sok neki. Olyankor kell visszavenni. Nincs semmi kőbe vésve és amúgy is folyamatosan mindenki azt hangoztatja, hogy mindenkinek másképp viselkedik a szervezete (ami igaz is). Akkor miért ne próbálnád ki, hogy a tiéd, hogy reagál egy ilyen megterhelésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!