Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akkor is izmosabb leszek, ha...

Csobánci Ádám kérdése:

Akkor is izmosabb leszek, ha mindenre csak egy kicsit gyúrok? (lényeg lent)

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és szoktam biciklizni, futni, fekvőtámasz, felülés, felhúzás stb. Általában egy nap mindenből csinálok egy keveset ( 30 perc futás, 50 felülés, 15 fekvő...) Akkor is izmosodom, ha így folytatom az edzést, vagy inkább mindig gyúrjak rá egy valamire:

2013. febr. 14. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenre edz!Legyen étrended,nem azt mondom,hogy egy belőtt étrended legyen,mert fiatal vagy,de egyél olyan kajákat amibe sok a fehérje (húsok,hal,tojás,túró...),Hetente edz 3-4 szer ,de ne 15 fekvőt hanem 150-200 -at!Ès ne 50 felülést hanem 200-300 -at !!!

Így fogsz fejlődni !! :)

2013. febr. 14. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennyi évesen még jó ez. Majd érzed, ha kevés.
2013. febr. 14. 17:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Én eddig mindig próbáltam a maximumot, csak nemrég kezdtem és még be kell "melegednem". Egy sportiskolába járok ahol van heti 7 torna, de ott csak baseballozunk, focizunk, meg ilyesmi :)

Köszi a válaszokat :D

2013. febr. 14. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Vannak alapgyakorlatok, úgy mint: fekvőtámasz, tolódzkodás, húzódzkodás (két alapváltozat: széles madárfogással, vállszélességű fordított fogással), felülés, lábemelés, törzsfordítás, guggolás, ugrálókötél. Ilyen korban még nem szabad túlzásokba esni, de az 50 ismétlést megcélozhatod mindből. (5x10 v. 2x25 ...) másnap viszont pihenj! Heti 3 nap elég. (H-Sz-P) Olvass!
2013. febr. 15. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!