Az izmosabb lányoknak nem nehéz párt találniuk?
Az a vicces, hogy nem feltétlenül. Sokan számolnak be arról, hogy irl bizony nagyon tetszetősek a férfiak számára sportosan, izmosan. Amikor csak beszélnek róla az emberek, valamiért mindig a véglet jut eszükbe, és képtelenek másra gondolni, azért fujjognak, de az átlagcsajok attól elérhetetlen messzeségben vannak, és "csak" egy tónusosabb, formásabb, és emellett "vanmitfognibb" (mert nem is tud atomszálkás lenni, amit még hisznek mellé kötelezően) alakja lesz, ami már sokaknak bejön.
Aztán ott van az, hogy aki lány létére ilyen, az nyilván sportol valamit, nem csak a kanapén ülve lett izmos, benne van egy sportos társaságban, ott pedig könnyebb párt találni, mint random az utcán.
Szóval nem kell aggódni :D
Nehezebb, én edzettem lányokat( na nem profi versenyekre) és sokkal több srác mondta hogy neki ez túl izmos...és tudjátok kik mondták?
Akiknél tényleg izmosabb volt... :D
Ott nehéz ahol a srácokban dúl a kisebbségi komplexus, amúgy meg nem.
szerintem is nehéz. de van megoldás:D
ez itt a reklám helye: izmos nőt keresek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!