Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mért nem megy tovább a fekvőtá...

Extrabab kérdése:

Mért nem megy tovább a fekvőtámasz?

Figyelt kérdés

már hetek óta egy programot csinálok amit Push Ups-nak hívnak ilyen edzés programokkal hogy

1.1 szint

2-2-2-2-2

1.2 szint

4-3-2-24

1-3 szint

5-4-4-3-5

és hát

6-1 szinten megadtam magam :S

25-21-20-18-25

pihentem 2 napot de ugyanugy nem tudom folytatni (igaz hagytam sok edzés közt több hét szüneteket) az 5. szinten ilyen 50-60 végeredményüek voltak és ez most igy sok lett, menyek vissza vagy még hagyam regenerálodni a karomat?

2014. dec. 1. 15:07
 1/3 *Glissade* ***** válasza:

Ennek nincs sok értelme! Hány fekvőig akarsz eljutni?

500- 499- 499- 501?

Értelmetlen!

Ezd inkább minden testrészedre a fekvőt pedig csináld terheléssel.

2014. dec. 1. 16:59
 2/3 *Glissade* ***** válasza:
Normálisan kellene edzeni, nem csak fekvőzni, feltéve ha nem rekord kisérletre készülsz :)
2014. dec. 1. 17:01
 3/3 A kérdező kommentje:
felülés és guggolást közbe csinálgatok párat párat :) csak azt később kezdtem :D ezért azoknál még nem tartok messze bár a guggolást hanyagom, mert kiment a bokám >< de majd beiktatok valami tornát is :)
2014. dec. 1. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!