Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnék a leggyorsabban...

Hogy tudnék a leggyorsabban fogyni és erősödni?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok,17 éves leszek nem sokára.180 cm kb és olyan 90-100 kg.Szeretnék lefogyni és erősödni,próbáltam már egyedül de nem megy.Nem tudom pontosan mit kell csinálni.Utána néztem néztem neten is és valahol azt írja,hogy mindennap fussak 30 percet,valahol azt írja,hogy az nem jó és 3 naponta fussak 1 km.Nem tudom mennyit fussak és melyik napokon.A másik a kaja.Mondják,hogy sok fehérjét egyek,ezt én értem,de nem ehetek reggelire is,ebédre is meg vacsorára is mindennap csirkét.Mit kell enni,mennyit és milyen időnként?Valahol neten azt is írták,hogy 4 óráként egyek.

Izmosodáshoz jó a fegyencedzés?Sajnos egy ideig nem tudok kondiba menni,de szeretnék izmosodni és fogyni.Jó hozzá a fegyencedzés is?Az a tervem,hogy 1 hét/1 kg fogyás,plusz némi izom.Ez lehetséges itthon vagy muszáj hozzá Kondi?

2015. máj. 5. 14:42
 1/4 A kérdező kommentje:
A sárga kapszulát olvastam,igaz kicsit régebben.
2015. máj. 5. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fuss neki újra. :)
2015. máj. 5. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Google: alapismeretek. Olvasd el. Heti minimum 3-4 aerob edzés legyen. 40-50 perc lassú kocogás vagy gyors gyaloglàs, bicaj, stb. + heti 3 erősítő edzés. Lehet saját testsúlyos is. Ès kell szálkàsító diéta.
2015. máj. 5. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb, mint hinnéd: [link]

Kiszámolod a TDEE-det ez alapján (nem lesz teljesen pontos, de jó irányvonal), elkezded számolni a kalóriáid, és a TDEE-d alatt eszel minden nap, úgy 300-500-al. Csinálod a fegyencedzést, és elmész kocogni úgy hetente 4x kb. Nem kell sprintelni, úgy lődd be a tempót, hogy zihálás nélkül tudj beszélgetni közben.

Kaját se kell túlkomplikálni, próbálj meg minél több fehérjét bevinni, a szén-hidráttal, zsírral nem is kell annyira foglalkoznod (mivel megemeled a fehérjéd ezért logikusan a többiből fogsz kevesebbet bevinni).

Nem kell egész nap csirkét enni, akár berakhatsz néha némi "nassolást" is, csak férjen bele a kalóriádba.

A kajád időzítésére is teljesen felesleges figyelni, úgy oszd el, ahogy jólesik. Ha a napi 4 étkezés jól működik, tudod tartani a kalóriamennyiséged, akkor tökéletes. Semmi előnyöd nincs abból, hogy 600x eszel naponta.

Nem lesz meg minden héten az 1 kg fogyás, azt már most mondom. Ha 2-3 hétig stagnálsz, vedd lejjebb egy kicsivel a kalóriabevitelt (és lehetőleg ezt ne a fehérje kárára tedd).

Ezt csináld és kész, nem kell túlbonyolítani.

2015. máj. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!