Melyik sporttal lehet legkönnyebben és leggyorsabban fogyni?
Figyelt kérdés
nincs szükségem olyan drasztikus fogyásokra de szeretnék pár kilót leadni és hogy minél szebb alakom legyen,erre melyik sport a legalkalmasabb?2015. jan. 15. 18:50
1/5 A kérdező kommentje:
*lehetőleg olyan sportokat mondjatok amiket nem egyedül lehet hanem pl elmenni egy egyesületbe és ott közösen edzeni.
És még egy kérdésen lenne,hogy a harcművészetekkel(karate,kungfu,capoeira)mennyire lehet fogyni és alakot formálni? előre is köszi !
2015. jan. 15. 18:53
2/5 anonim válasza:
Csak sporttal nem tudsz fogyni. Ahjoz az etrenden is valtoztatni kell.
A sport kb mindegy.
3/5 A kérdező kommentje:
alapból nagyon egészségesen étkezek tehát azzal nincs gond,és sportolni is mindig szoktam valamit csak most éppen nem tudom hogy mit kellene,és gondoltam akkor már olyat próbálok ki ami a jó testmozgáson kívül még segít egy kicsit lefogyni is.szóval légyszíves a kérdésre válaszolj!
2015. jan. 15. 21:36
4/5 anonim válasza:
Szomorúan látom hogy 2 db egyenes szórendű mondatot nem sikerült ertelmezned. Fuss neki megegyszer,akkor talan megkapod a valaszod.
5/5 anonim válasza:
ma ez kb az 5. kérdés amiben a kérdező korrekt választ kap,erre megkérdezi még egyszer ugyanazt...szomorú ez a pár hete tartó mélyrepülés.
mondjuk leírta az "alakot formálni" szót,szóval nem csodálkozom,hogy nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!