Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezekkel a gyakorlatokkal meg...

Ezekkel a gyakorlatokkal meg lehtne formázni a hasizmot a barázdákat mélyebbre az oldalsó izmokat nem tudom mi a neve tehát ami a bordánál van? (többi lent )

Figyelt kérdés

50 hasprés 2 másodperc szünet

30 oldalra 2 másodperc szünet

30 láb és a kezet össze érinteni 2 másodperc szünet

20 láb emelés ugy hogy a földön meg támaszkodok és jobbra balra visszem a lábam ennek a végénél már olyan hogy szakadok

40 nem tudom mi ez a gyakorlat ezért körül írom súlyt veszek a nyakamba és a felsö testem mozgatom jobbra ballra minél gyorsabban

aztán hidtartás olyan 40mp 1 percig

ezt meg csinálom 2x

aztán fel fügeszkedek valahova

15 lábemelés függeszkedve visszintesig a láb vagy kicsit tovább ezt 2x

aztán fel fügeszkedve láb körzés nem tudom a hivatalos nevét de ez nagyon brutális olyan 10 megy belőle ez is 2 X

ezeket a gyakorlatokat 1 héten 3x csinálom

szálkás vagyok tehát diétáznom nem nagyon kell

már elég szép eredmény elértem de a legjobbat akarom

ezért csináltam egy ilyen edzéstervet és meg kérdezném hogy jó e 2 hete csinálom

tehát a kérdés ezzel az edzésel szépen ki tudom dolgozni a hasam minden részét ?

és ajánlatos lenne 2 széri helyet mondjuk 3-mat vagy 4- et csinálni ? vagy majd idővel mikor már könyebbnek érzem ? pl egy jeff seid hasizmát el lehetne érni ezzel vagy sokkal keményebben kell ? tudom hogy a genetika is bele szol de ezzel az edzéstervel el lehetne érni a lehető legjobb hasizmot amit a genetikám meg enged ? köszi ha végig olvastad és adsz tanácsot hálás leszek érte 16/f ja és mikor a földön hasazok akkor a 2 széria között kb 1 percet várok aztán jön a másik azután még 1 perc és függeszkedés

2015. jún. 19. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:

4 sorozat haspres meg valamibol 3 sorozat az oldalsora es viszont latas

Attol hogy 3x annyit edzel ra nem lesz 3x jobb hasad.

Ha meg nincsenek kockaid akkor dietazni kell, ha zsir van rajta edzheted 30 evig akkor se fog latszodni.

2015. jún. 19. 19:07
 2/3 A kérdező kommentje:

de ugy csinálom hogy egy szere az összest kivéve a függeszkedést aztán megint újra

akkor csináljam sorendbe hogy 50 hasprés 4x ha meg van mind a 4 akkor jöhet a kövi gyakorlat ?

16 éve nincs rajtam semmi zsir :D

2015. jún. 19. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem kockas a hasad akkor van rajtad zsir.

Nem a sorrend a lenyeg, hanem az hogy nem kell 20 sorozatot csinalni, 4-5, max 8 boven eleg, inkabb legyen intenzivebb a volumennel nem sokra mesz.

2015. jún. 20. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!