Szeretném kerekíteni, formázni a popsim. Milyen gyakorlatokkal lehet ezt pontosan? És a combomat is szeretném vastagítani, formázni? Milyen gyakorlatokat végezzek?
popsira a futás és föleg a lépcsőzés jó!
ez a combra is jóirányba hat.
De a legjobb combgyakorlat amikor az oldaladon fekszel és csak az egyik lábad emelgeted lassan.És utánna ugyan ez a másikkal is.
De mind a kettő rendszeres edzés után hat.
Van egy nagyon jó gyakorlat, nekem nemrég mondták.
Hülyén fogom leírni, mert nem vagyok ilyen dolgokban amúgy jártas, de ez tuti, hogy jó :)
Szóval állsz, és veled szembe vmi zsámoly, vagy ilyesmi.. az a lényeg, h kb akkora legyen. Mint valami sámli.
És a lábaidat felváltva "nyújtod előre" , mintha egy lépcsőnél csinálnád..
Lehet, h beugrik miről beszélek.. szóval így, mondjuk 5ször az egyikkel, 5ször a másikkal. Viszont vigyázni kell vele, mert nagyon egyszerűnek tűnő gyakorlat, de először ne csinálj belőle sokat (csak mondjuk 4x 10-et) mert utána másnap borzalmas izomlázad lesz... Ez nagyon jól formálja a popsit, és a combot.
Remélem beugrott ez melyik gyakorlat!
köszönöm a tippeket, aranyosak vagytok :-)
ha van még ötlet szóljatok
popsi kerekítésére a gugolás és a kitőrés a legjobb és mindkettőt súlyzóval csináld. meg van még egy jó gyakorlat:
állj a falhoz lépj előre egyet de a hátaddal dőlj neki és úg gugolj le, szerintem ez nyagyon szépen kerekíti a popsit és a combokat is formázza.
Köszönöm :-)
És nincs valami olyan,ami ultragyorsan formáz,olyan gyakorlat? A barátommal a jövő hétvégén megyünk a Balcsira és nem akarom így mutgatni magam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!