Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mellről nyomás közben homorú...

Mellről nyomás közben homorú a csípő az gond?

Figyelt kérdés

Megszóltak a terembe hogy ez túl nagy terhelést jelent a gerincnek és próbáljam meg leszorítani. Megpróbáltam utána fájt a hátam (alapból nem fájt soha). Mikor lefekszek alapból ezt a homorú pozíciót veszi fel a derekam.Most akkor hogy helyes?

kép arról hogy hogy értem a homorút: [link]

2015. jún. 10. 23:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Az nem gond ha a csípőd homorú, úgy kell. Viszont a derekat, feneket le kell tenni, szorítani, lábakkal stabilan betámasztani, lapocka fent összehúzva és így a hát homoraított és a törzs a végpontjain stabilan a padon.

[link]

Ezt a csajt találtam hirtelen, kb így kéne csinálni, a láb folyamatosan stabilizál, kiemelés után nem vállból tartva, hanem "rogyasztott" ízületekkel, fejet nem felemelve kukucskálni de nem is leszoítva.

2015. jún. 11. 01:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap éjsazak úgy jött le, hogy mind a ketten fekvenyomásról beszélünk és nem tűnt fel , hogy a kérdésben mellről nyomás van. Viszont szerintem te is a fekvenyomásra gondolál :D
2015. jún. 11. 10:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt már csak én írtam el fáradságomban de jól értetted a kérdést köszönöm szépen a válasz hasznos volt :D
2015. jún. 11. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!