Ez az erőszint milyennek számít egy hasonló testsúlyú, teljesen kezdő embernél?
Figyelt kérdés
A héten lent voltam egy edzőteremben felmérni az erőszintemet(A stronglifts 5*5-öt akarom elkezdeni)
Az eredményeim:
Guggolás-100 kg
Fekvenyomás-70 kg
Felhúzás-150 kg
Mellről nyomás-60 kg
19/f vagyok, 183 cm, 97-98 kg, körülbelül 20 százalékos testzsírral. Előtte életemben nem súlyzóztam, viszont kis korom óta sokáig sportoltam. A gyakorlatokat magabiztosan kiviteleztem, a súlyok maximum közelében vannak. Övet nem viseltem.
2015. ápr. 26. 20:10
1/4 anonim válasza:
A felhúzás elég jó kezdőként és a mellről nyomás is. Bár aki sosem guggolt, annak a 100 is jó, szóval nem rossz. Akkor lenne még jobb, ha ezt nem 98 kilósan érted volna el. De kezdőként még így sem rossz, szóval erős vagy szerintem.
3/4 poiu válasza:
Szuper. Viszont maxot nyomni edzés nélkül veszélyes. Elbeszélgetnék az edződdel....
4/4 anonim válasza:
Szerintem hasonló testsúlynál átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!