Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi jó a táplálékkiegészítőben?

Mi jó a táplálékkiegészítőben?

Figyelt kérdés

Szerintem egyáltalán nem természetes anyag. Tele van mindenféle méreganyaggal, ha az ember normálisan akar étkezni, testet építeni egyen normális kaját, ne ezt a szutykot amivel felfújja magát.

Ha abbahagyja a szedését leenged mint egy léggömb. Az izmai tele lesznek poshadt vízzel, ez ám a testépítés.

Kevergetik a port a malterkeverő pohárban, mindig röhögnöm kell ha meglátom :D

Kifizetnek érte súlyos 10 ezreket, aztán ha elfogyott a pénz leengednek, csak kidobott pénz az ablakon.

Ebben én nem hiszek.

2015. jún. 2. 14:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Hogyha az ember nem visz be annyi talpanyagot mit előtte akkor lefogy!Te mekkora géniusz vagy!

Gondolom te magad bevizsgáltad hogy így tudod "tele van mindenféle méreganyaggal"

A táplálék kiegészítő nem fúj fel de még a szteroidok sem tudnak felfújni ez csak a tudatlanok körében egy mítosz.

A fehérjéék nincs víz visszatartó tulajdonsága ezért nem vizesít maximum a danabol nevű szteroid!

Sötét vagy ehhez a témához mint az éjszaka!

Ha lennél annyira művel hogy olvass is néha nem lenne ekkora sötétség a fejedben.

2015. jún. 5. 13:59
 32/34 anonim ***** válasza:

Ha legalabb egy mondatra erdemben tudtal volna reagalni akkor par hozzad hasonlo agyhalottat meg tudnal gyozni rola hogy nem csak trollkodsz.

Szerinted a sajt nem normalis kaja?

Valaszolj te nyomorult!

2015. jún. 5. 14:25
 33/34 anonim válasza:
Mint ahogy a nevében is benne van, kiegészíti a táplálkozást. A helyes táplálkozást. Bizonyos dolgokból nem lehet annyit bevinni a szervezetbe, amennyire szükség van rá, főleg aktív sport mellett. Ezt nem akarom túl magyarázni, kicsit utána kell nézni a dolgoknak. Az is tény, hogy sokan azt hiszik, hogy a fehérje, kreatin és a többi, majd elvégzi helyettük a piszkos munkát. Sajnos ez nem így van, felfújódni nem lehet ezektől. Van aki csaks a szilárd ételek mellett voksol. Igen ez jó út, viszont egyrészt ahhoz nagyon tudatosan kell táplálkozni, hogy csak hasznos anyagokat vigyünk a szervezetünkbe, másrészt, ahogy az elején említettem elég nehéz fedezni csak szilárd kajából pl. a napi fehérjeigényt. Én aktívan sportolok, felfújva nem vagyok. :) Olcsó tápkieges bolt, ha valakinek szüksége lenne rá: [link]
2015. jún. 9. 22:40
 34/34 anonim ***** válasza:

# 33

Meg alapból mi az hogy felfújva???

Az izmokat képtelenség is bárhogy is felfújni!

2015. jún. 9. 22:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!