Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi jó a táplálékkiegészítőben?

Mi jó a táplálékkiegészítőben?

Figyelt kérdés

Szerintem egyáltalán nem természetes anyag. Tele van mindenféle méreganyaggal, ha az ember normálisan akar étkezni, testet építeni egyen normális kaját, ne ezt a szutykot amivel felfújja magát.

Ha abbahagyja a szedését leenged mint egy léggömb. Az izmai tele lesznek poshadt vízzel, ez ám a testépítés.

Kevergetik a port a malterkeverő pohárban, mindig röhögnöm kell ha meglátom :D

Kifizetnek érte súlyos 10 ezreket, aztán ha elfogyott a pénz leengednek, csak kidobott pénz az ablakon.

Ebben én nem hiszek.

2015. jún. 2. 14:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Hiaba erolkodsz, nem valaszokra kivancsi csak trollkodik.

Ma is feltette ugyan ezt a kerdest csak azert csinalja hogy kotekedjen mert unatkozik az iskolaban.

2015. jún. 5. 12:51
 22/34 anonim ***** válasza:
Igazad van, sajnos még mindig naiv vagyok....
2015. jún. 5. 12:59
 23/34 A kérdező kommentje:

20as ezt kellett volna már az elején elmondani.

Egyébként miből gondolod hogy nem engedsz le ha abbahagyod a szedését? Hisz mégsem ugyanaz mint a normális kaja. Egyébként edzés előtt is lehet sütni tojást és egyéb ételeket. Őszintén én ezekben a fehérjés poros cuccokban nem hiszek, hallottam már olyat hogy valaki impotens lett tőle, valaki meg rohamot kapott. Nem viccelek!

Az utolsó válaszolónak, illetve az egyéb troll marhának annyit mondanék, álljanak le, mert letiltatom őket.

2015. jún. 5. 12:59
 24/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez pont olyan, hogy akkor is leeresztesz, ha leállsz a húsevéssel, vagyis drasztikusan megvonod magadtól a fehérjét. Akikről beszélsz, azok valószínűleg azért fogytak el izomból, mert miután megitták a dzsámbót, vagy mittoménmit, nem pótolták az így kieső fehérjét szilárd forrásból.

Én még nem találkoztam senkivel aki a tápkiegek miatt lett volna impotenssé, vagy homokossá. Szerintem ez tudományosan nem bizonyított :-D Ők valszeg előtte is azok voltak :-D

2015. jún. 5. 13:09
 25/34 anonim ***** válasza:

A szomszedod batyjanak a felesege latott a tvben valakit akinek az apja rohamot kapott? Kb ennyire hiteles a szorid. Vagy a nok lapjaban olvastad? Netan a blikkben? En meg hallottam hogy 1200Ft ert lehet kapni mellnagyobbito kremet, megsem hiszem el mert van agyam.

Neked viszont egyaltalan nincs. Mi az hogy leengedsz tole? Eloszor talan fel kene fujnia ahhoz hogy leengedj.

Es mi az hogy nem normalis kaja? Akkor szerinted mi? Lisztbol keszult etelt meg soha nem ettel? Kepzeld az is por. Vagy tejfolt, kefirt, joghurtot, sajtot, turot sem ettel meg soha? Az sem igazi kaja? Kepzeld ezek ugyanott keszulnek ahol a tejsavo.

Letiltatsz? Fenyegesd anyadat, te vagy aki trollkoni jarsz ide.

2015. jún. 5. 13:13
 26/34 A kérdező kommentje:
Én nem nevetek. Ez komoly. A dzsámbótól egyébként ahogy észrevettem butulni is lehet, ahogy végigolvastam a hozzászólásokat.
2015. jún. 5. 13:13
 27/34 A kérdező kommentje:
Nem éri meg az árát kisfiam.
2015. jún. 5. 13:19
 28/34 anonim ***** válasza:

Te nevezel butanak valakit?

Semmi erved nincs csak dobalozol a kitalacioiddal aztan mikor mindenki rajon hogy semmi eszed nincs elhallgatsz es majd holnap felteszel egy masik kerdest ugyan azzal a szoveggel, mert meg trollnak is buta vagy.

2015. jún. 5. 13:22
 29/34 A kérdező kommentje:
Jójó, biztos :) Nyugi öcsi.
2015. jún. 5. 13:27
 30/34 A kérdező kommentje:
Ez a valóság, és az imént leírtak bizonyítják :)
2015. jún. 5. 13:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!