Ez a fajta hasizom erősítő gép a konditermekben hasznos? Miért van az, hogy nagyon ritkán használják?
Figyelt kérdés
Pont ilyen modell van abban az edzőteremben is ahova járok. Mégis, sosem látok szinte embereket edzeni vele. Felmerül a kérdés bennem, miért nem?
jan. 31. 20:36
1/2 anonim 

válasza:

Ezek a hasgépek sokszor nagyon szarul vannak megtervezve, és nem lehet megfelelően beállítani, ráadásul még anno kezdőként is pár hónap alatt kimaxoltuk a súlykészletét.
2/2 anonim 

válasza:

Nem tudok azonosulni az 1. válaszoló-val.
Én aki régebben mindig otthon edzettem a hasamat, mindig próbáltam más-más gyakorlatot, ez a gép nagyon segített. Ahova én járok rengetegen használják, köztük én is, az egész hasizmot (felső, alsó) erősíti. Nálam a max az 120 kg, de lehet más gépeknél kevesebb. Nekem csak segített, szóval érdemes kipróbálni. Ajánlom azt hogy próbáld meg mindig 20x csinálni és aztán emelni súlyt. De ha tényleg kevés csigán is meglehet csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!