Hogyan néz ki a a vizes forma? Mert sokan mondták hogy tök vizes az a versenyző (amikor a színpadon van) és én nem tudom, hogy most azt honnan látják hogy vizes a gyerek. Nekem ugyan olyan szálkás a gyerek mint a másik. Vagy csak én vagyok a vak?
Képzeld én is feladtam az NB1 küszöbén. :) És igen, ahhoz hogy fél meccset lefuss már naturalban nem megy. Mert alapból fáradt vagy. AKik profi ligában lefutnak végig egy meccset, jobb minőségű dopping szereket használnak, nem a vacak szuris szterókat amiket itthon talán a fekete piacon tudsz beszerezni.
AM milyen "bizonyítékot" vársz még is? :D:D:D ÚGy se hiszel el semmit amit olvasol. :D
Na de mindegy, nem ezen a világon élsz. Halvány lila fingod nincs a versenysportól... Sem a testépítésről, sem a labdajátékokról, sem az olimpiai sportokról.
Maradjunk annyiban, hogy neked sincs közöd hozzá, valószínűleg lejársz heti 2x a terembe itt meg okoskodsz és ennyi. :)
Amúgy ne röhögtess már, még én is lefutok egyhuzamban 45 percet, pedig nem vagyok egy atléta, tök amatőr szinten vagyok. Valószínűleg pár hónap futás után neked is menne.
Amúgy akkor ez hogy működik nálad, NB2-ben ellötyög a focista gyógyszerek nélkül, az NB1 meg már hirtelen akkora iram, hogy nem bírja? Nincs közel sem akkora különbség a két szint átlag csapatai között. Nevetséges, hogy ezt képes vagy komolyan elhinni.
(Amúgy te tényleg láttál már NB1-es meccset? Hol a tökömben van hajtás? 3 fordulónként egy meccsen esetleg. Ez nem a Premier Leauge.)
Nyugodtan hidd el azt, hogy a világon mindenki tolja a cuccost, csak ne terjeszd légyszi, mert még lesz olyan naiv aki bekajálja.
Akkor meg biztos magaddal beszélgetsz már 4 komment óta...
Gyök.
Képzeld, le tudok futni lassú tempóban 45'-et egy guggoló vagy felhúzó edzés után is. Diétában legjobb. ;)
De látom van baj. :D
Arra milyen magyarázatot tudsz adni, hogy a világháborúk után mikor bejöttek az első használható szterók, az idők akár az olimpián, akár egyéb világszínvonalú versenyeken drasztikusan javultak? Valamint mikor bejött az epo és a növi az ezredforduló környékén? Te tényleg azt hiszed, sorra lehet döntögetni a rekordokat, a több 10 ezer éves evolúciónk során az utolsó évtizedekben javult akkorát a teljesítmény, hogy 10-20%-al jobbak az eredmények?
Egy 50 éve olimpiai arany idő, most a részvételhez sem lenne elég kb...
Gondolkozz már picit, és hagyj fel ezzel a szörnyű, nevetéses, kislányokat megszégyenítő makacssággal. :)
Hát talán annyi lenne a logikus magyarázat, hogy a világháború előtt (sőt még után is) sok versenyző nem a sportból élt, nem az volt a fő elfoglaltsága, még rohadtul sokáig. Az aranycsapat ma kb az NB1-ből is kiesne és nem a drogok miatt.
Én ezt már átgondoltam párszor és úgysem tudom elfogadni a "há mer he'" típusú érveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!