Hogyan néz ki a a vizes forma? Mert sokan mondták hogy tök vizes az a versenyző (amikor a színpadon van) és én nem tudom, hogy most azt honnan látják hogy vizes a gyerek. Nekem ugyan olyan szálkás a gyerek mint a másik. Vagy csak én vagyok a vak?
Te abból élsz, hogy egy irodában vagy gyárban vagy mit tudom én hol amortizálod le magad 60 éves korodra. Ők meg abból, hogy a szervezetüket kihasználva, szórakoztatnak téged, és a többi sport rajongót.
Magyar női junior országos válogatott kézilabdás lányokat is koxolják. Kosárlabda NB2-ben úgy megy a winstroll mint kakaóscsiga az oviban. Úszóknál úgy megy a növi, mint Ikarus a Körúton Pesten (ku_ára). El vagy kicsit tévedve.
Persze ha jó a genetikád egy adott sporthoz, eljuthatsz benne egy darabig, de egy szint után nem tudsz föntebb lépni. Mert egy szint fölött mindenki cuccol. És egy olyan ember mellett akinek legalább olyan jó a genetikája mint neked, ÉS a szervezetében 20x akkora a tesztoszteron szint mint a tiédben, akár milyen ügyes vagy, nem rúgsz labdába, nem dobsz gyűrűbe labdát, nem lősz korongot a kapuba, nem nyomsz ki x kg-mot, nem futsz gyorsabban, nem úszol gyorsabban nem ugrasz nagyobbat, stb...
Mindegy mennyit számít, előrébb vagy. Ennyi a lényeg.
Kézis kicsit dagi? Az miért baj, neki nem célja az alacsony testzsír... Focista nem mind egy db izom? Még jó, nekik sem céljuk. 130kg-mal nehéz lenne futballozni...
Totál el vagy tévedve. :)
Nagyon remélem, hogy nem él velem együtt a bolygón olyan ember, aki az utolsó 2 mondatot egy picit is komolyan gondolja... Te sem, bízom benne.
Amúgy youtubeon nézd meg a Testépítés feketén, fehéren c. filmet. Aláírom hogy elég primitív emberek segítségével lett elkészítve, de arra nagyon jó, hogy egy laikus betekintést nyerjem a testépítés és a versenysportok világába. Látható az is, micsoda kihívás egy 3hónapos verseny szezon, utána biztos nem gondolsz olyanokat hogy szó sincs kitartásról meg sportról a linkelt srácoknál. Tényleg nézd meg ha lesz fölös 2 órád, sok érdekes dolog hangzik el benne.
Nem fogom megnézni, eleget foglalkoztam már ezzel és már elégszer kiábrándultam belőle.
És nagyon remélem, hogy nem él velem együtt a bolygón olyan ember, aki komolyan azt gondolja, hogy minden "sportoló" annyira szerencsétlen, hogy csak gyógyszerekkel teletömve tud magával valamit kezdeni és ezt egy hangyányit icipicikét is becsülendőnek tartja. Se pozitív példamutatás, se semmi nincs benne.
De amúgy ha te ennyire otthon vagy már ebben az egészben, akkor áruld el nekem, hogy miért az ilyen "profi" "élsportoló" testépítők magyarázzák a leginkább, hogy azért csináld ezt, mert egészséges. Hát ennél a szintnél az is egészségesebb ha annyit sportolok, hogy gyalog megyek fel lift helyett az ötödikre.
Nem tudom melyik testépítőtől hallottad te ezt, én eddig bárkivel beszéltem személyesen, vagy interjút néztem, stb... egytől egyig azt mondja hogy a versenysport nem egészség, ne nyúljunk dopping szerekhez.
Szerintem az ég világon semmit se láttál te még ebből, max. pár facebook postból tájékozódtál.
Ezért is mondtam, hogy nézd meg azt a filmet, ott is legalább 10x elhangzik benne, hogy ne koxolj, mert előbb utóbb valamilyen árat fizetni fogsz érte...
Tényleg egészségesen táplálkoznak, mondhatni a legegészségesebben kajáló emberek a testépítők. A jó kját pedig próbálják rányomni a hétköznapi emberre. Szerintem teljesen korrekt amit csinálnak.
Tudod mi a különbség az olimpiai 9:65 meg 9:55-ös 100m-es síkfutás között?
Ezt olvasd el, én is meglepődtem, de átértékelt bennem pár dolgot. Én is azt hittem, hogy sok edzéssel, kitartással lehet valaki BL játékos, vagy olimpikon, stb... Lesett hogy ez kizárt, ekkor kezdtem utána nézni hogy is megy ez, hát elképesztő. Nem is gondolná a laikus.
Nyilván elérhetsz egy szintet dopping nélkül is. De nem is leszel profi versenyző az élvonalban, és nem fogsz belőle megélni az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!