Melyik női versenyző kategóriánál kezdődik a doppingszerek használata?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy már a bikini modellek is használnak pajzsmirigy hormont, hogy könnyebben lefogyjanak. Ez igaz?2015. ápr. 18. 12:05
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy bikinisek is használnak pl vízhajtókat, ami szintén doppinglistás, de anabolikus szteroidokat még nem hiszem. Fitnesz modelleknél már mehet kisebb okosság, pl oxandrolon, stana. De ezzel nem mondtam azt, hogy mindenki használná. Figure vagy bodyfitneszben már kell a cucc.
2/4 anonim válasza:
Pár lányt készítettem fel versenyre.
Az alsóbb kategóriában nem kell cucc, nem is igénylik, ahhoz tényleg valami selejt genetikának kell lenni, ha ott valaki valamihez hozzányúl.
Nem is ajánlja senki.
Nagyobb kategóriáknál már befigyel pár dolog, ahogy feljebb is írták, oxa a leggyakoribb.
Az igazán elvetemültek tesztó propit is lőnek néha, na de az már nem földi halandó szint:)
3/4 anonim válasza:
ha már itt vagyunk, engem is érdekelne, hogy például a magyar szférában ki az, aki köztudottan naturál kategória? vagy ezt nem lehet így megmondani?
4/4 anonim válasza:
Ezt csak ők tudják. Nem lehet tudni, max feltételezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!