Miért érdekelnek egyre kevesebb embert a testépítő versenyzők?
Lehet hogy rajuk tukmalod a mutogatast es idegesiti oket.
Engem se erdekelnek a versenyzok pedig edzek.
a haverjaid abban tévedtek hogy nekik nincsen jó genetikájuk.
A nagy testépitok eredményeik óriási részét csak a koxnak koszonhetik.
Egy naturál genetikai határát elérő ember és egy mr olypia kozott csak a genetika és a kox a kulonbség semmi tobb.
Azért nagy különbség van a profik és az amatőrök között. Tény, hogy egy jó gyógyszerésszel többet el lehet érni. Erről fámák szólnak. Sőt már van külön szteroid mentes és külön szteroidtól-nem-mentes verseny is. :)
Akik meg nem akarnak így kinézni, vagy azt hiszik, hogy sosem érik el azt a teljesítményt,a mit Arnold, azoknak...
"Na jó, de nem csak versenyfelvételek vannak. Kathi Béla, Vörös Zoli és sokan mások csinálnak mindenféle videós anyagokat. Edzésvideók, Támadás, Muscle World, de szerintük ezek is szarok, meg unalmasak."
Mert ezek tényleg baromi unalmasak? Nyálcsorgatva nézik a 14 évesek, de fölötte ez már szerintem gáz. Ha már tudod, hogy kell a gyakorlatokat végezni, akkor miért nézegetnéd Katinak a százhuszonnégyezredik videóját amiben vasakat emelget?
Mert unalmas, ráadásul maguk a versenyek olyan szinten meg vannak bundázva, hogy az vérlázító, hiszen az aktuálisan támogató tápkiegcégek, a bírók között ülő edzők(!) döntik el, nem pedig az esztétika (persze az amúgy is szubjektív, de így pláne).
A versenyzők edzésterve és az étrendje az átlagnak nem jó, mert nem cuccolnak. Én sem fogok soha úgy kinézni. A képmutatás, amit a koksszal csinálnak meg kifejezetten irritál, innentől kezdve hidegen hagy az egész.
Szívesebben nézegetek más naturál, gyakran kifejezetten kezdő magánembert, mert motivál, ahogy a semmiből tök jól kezdenek el kinézni (persze átlag szemmel, nem bodysként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!