Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan néz ki a a vizes...

Hogyan néz ki a a vizes forma? Mert sokan mondták hogy tök vizes az a versenyző (amikor a színpadon van) és én nem tudom, hogy most azt honnan látják hogy vizes a gyerek. Nekem ugyan olyan szálkás a gyerek mint a másik. Vagy csak én vagyok a vak?

Figyelt kérdés
Küldhettek képet is mert nem vágom légyszi magyarázzátok már el. Koszii

#verseny #színpad #vizes forma
2015. máj. 9. 21:03
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
90%

Hát én most majdnem idehánytam. Ennyire durva testképzavarhoz már komoly agy kell.

Amúgy ezt a kérdés minek kellett kiemelni, kaptál egy rakás képet.

2015. jún. 3. 19:04
 12/48 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt a kat.ot nézegeti ha hánysz ettől a sporttól. Menj át a futballhoz, és nézegesd Ronaldot. :)
2015. jún. 3. 19:27
 13/48 anonim ***** válasza:
66%
Ez aztán érv volt :D Ezeket 100%, hogy nem naturálban hozták, innentől ez meg már nem sport, hanem kémiai kísérlet, a gyógyszerészüket illetné a dicséret :D
2015. jún. 3. 19:51
 14/48 A kérdező kommentje:

Utolsó csak tudd, hogy egy jó nagy baromságot mondtál.:/

Az egy dolog, hogy doppingolnak/kokszolnak a testépítők ez nyílt titok is, de ez csak "SEGÍTSÉG" az élsportban. És figyu: MINDEN ÉLSPORTBAN MINDENKI DOPPINGOL/KOKSZOL.

Egyébként köszönöm a kérdésre a válaszokat.:)

2015. jún. 3. 21:36
 15/48 A kérdező kommentje:
Ja és nem csak annyi a lényeg de rohadtul nem az, hogy csak szúrod magadat oszt cs. Ez kb a 5-10 %-a kb. A többi elmélet mit mikor edzel, kajálsz, pihensz STB.
2015. jún. 3. 21:38
 16/48 anonim ***** válasza:

Mikor elkezdődik a dopping, elkezdődik a sport, az igazi verseny, ahol valóban a maximumot kell hozni magadból. Az egészség meg itt ér véget. Ez alap, minden sportban. Ronaldo akit föntebb említettem, legalább úgy teli van, mint a képen látható úriemberek bármelyike. Sőt...

Nem az a téma címe hogy natural testépítés. A futball kategória sem natural futball. Mint ahogy a kosárlabda sem. Ha az lenne, superbody meg NB2 színvonalnál föntebb nem lenne érdemes tárgyalni semmit. Bár sokan már ezekben a csoportokban is doppingolnak.

2015. jún. 3. 22:17
 17/48 anonim ***** válasza:
De amúgy jól fogalmaztál, kémia, és a gyógyszerészeket illeti a dicséret. Valamilyen szinten így van, élsportban az emberi test csak egy eszköz, aminek segítségével összemérhetik tudásukat a legnagyobb gyógyszergyárak. Szóval nem lőttél mellé. Az olimpiától, Mr. olimpiától kezdve, az nba, nfl, nhl-en keresztül a fifaig, bl-ig az összes csoport nagyrészt erről szól.
2015. jún. 3. 22:20
 18/48 anonim ***** válasza:

Na azért az egy kicsikét sem igaz, hogy minden sportban csak doppinggal lehet érvényesülni. Ez leginkább az olyan sportokra igaz, ahol csak egy valami számít, testépítés: esztétikum, hosszútávfutás: állóképesség, stb. küzdősportokban, labdajátékokban, csapatjátékokban, ügyességi sportokban és sok másik sportban rengeteg számít a technika, taktika, csapatmunka. Fociban mivel van előrébb az a csapat akik szét vannak lőve minden sz..rral, de egyszerűen falábúak? Mire megy az a birkózó, aki nagy, de rossz a technikája? Mire megy a soha el nem fáradó kosárcsapat rossz taktikával? Miért lenne jó a rúdugrónak ha órákig bírna futni a doppingtól? És ezt lehetne sorolni nagyon sokáig.

Nem az a baj az ilyen szintű testépítésben, hogy van pár csaló, hanem hogy konkrétan mindenki "csal" (már ha lehet-e ezt így csalásnak nevezni). A testépítéssel magával semmi bajom, de a képeken szereplő agyalágyult majmok nem sportolók.

Egyébként meg a legtöbb sportban, a versenyszerű testépítéssel ellentétben nem tűrik a doppingot és tűzzel-vassal üldözik... a másik híresen kémikus sport a biciklizés.

2015. jún. 3. 22:29
 19/48 anonim ***** válasza:

"Fociban mivel van előrébb az a csapat akik szét vannak lőve minden sz..rral, de egyszerűen falábúak? Mire megy az a birkózó, aki nagy, de rossz a technikája? Mire megy a soha el nem fáradó kosárcsapat rossz taktikával? Miért lenne jó a rúdugrónak ha órákig bírna futni a doppingtól? "

Jézusom te nem nagyon vagy otthon a versenysportban...

Sorban megválaszolom mindet.

-Fociban mivel van előrébb az a csapat akik szét vannak lőve minden sz..rral, de egyszerűen falábúak?

Robbanékonyság, reakció idő, koncentráció képesség, mozgáskoordináció.

-Mire megy az a birkózó, aki nagy, de rossz a technikája?

A birkózónak, és egyik másik közdősportolónak sem az a célja hogy nagy legyen. Kitartás, nyers erő, reakció idő, FÁJDALOMKÜSZÖB ez kiemelten fontos a küzdősportokban.

-Mire megy a soha el nem fáradó kosárcsapat rossz taktikával?

Ba_hatod a taktikát, ha nem tudsz futni. Robbanékonyság, súlypont emelkedés (!), koncentráció, reakció idő, rugalmasság.

-Miért lenne jó a rúdugrónak ha órákig bírna futni a doppingtól?

Robbanékonyság, koncentráció, időzítés.

A dopping világa nem úgy működik, hogy nyomod a cuccot és nagyobb leszel. Nagyon sok fajta gyógyszer van. Van amely direkt a robbanékonyságot, van ami a koncentrációt/reakcióidőt van ami az erőnlétet, van ami a nyers erőt, van ami az izomtömeget, van ami a mozgáskoordinációt javítja. Az agyadat dokkal könnyebben lehet befolyásolni mint az izomzatot. Képzeld a sakkozók is doppingolnak. Még hozzá drogokkal.

És nyugodj meg, Ronaldoban legalább annyi kox van, mint Phil Heathben. :) Heath szárazságra megy, meg izomtömegre. Ronaldonak ennél jóval többre van szüksége.

Nincs élspo

2015. jún. 4. 18:37
 20/48 anonim ***** válasza:
Nincs élsport dopping nélkül, fogd már fel.
2015. jún. 4. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!