Hogyan néz ki a a vizes forma? Mert sokan mondták hogy tök vizes az a versenyző (amikor a színpadon van) és én nem tudom, hogy most azt honnan látják hogy vizes a gyerek. Nekem ugyan olyan szálkás a gyerek mint a másik. Vagy csak én vagyok a vak?
Hát én most majdnem idehánytam. Ennyire durva testképzavarhoz már komoly agy kell.
Amúgy ezt a kérdés minek kellett kiemelni, kaptál egy rakás képet.
Utolsó csak tudd, hogy egy jó nagy baromságot mondtál.:/
Az egy dolog, hogy doppingolnak/kokszolnak a testépítők ez nyílt titok is, de ez csak "SEGÍTSÉG" az élsportban. És figyu: MINDEN ÉLSPORTBAN MINDENKI DOPPINGOL/KOKSZOL.
Egyébként köszönöm a kérdésre a válaszokat.:)
Mikor elkezdődik a dopping, elkezdődik a sport, az igazi verseny, ahol valóban a maximumot kell hozni magadból. Az egészség meg itt ér véget. Ez alap, minden sportban. Ronaldo akit föntebb említettem, legalább úgy teli van, mint a képen látható úriemberek bármelyike. Sőt...
Nem az a téma címe hogy natural testépítés. A futball kategória sem natural futball. Mint ahogy a kosárlabda sem. Ha az lenne, superbody meg NB2 színvonalnál föntebb nem lenne érdemes tárgyalni semmit. Bár sokan már ezekben a csoportokban is doppingolnak.
Na azért az egy kicsikét sem igaz, hogy minden sportban csak doppinggal lehet érvényesülni. Ez leginkább az olyan sportokra igaz, ahol csak egy valami számít, testépítés: esztétikum, hosszútávfutás: állóképesség, stb. küzdősportokban, labdajátékokban, csapatjátékokban, ügyességi sportokban és sok másik sportban rengeteg számít a technika, taktika, csapatmunka. Fociban mivel van előrébb az a csapat akik szét vannak lőve minden sz..rral, de egyszerűen falábúak? Mire megy az a birkózó, aki nagy, de rossz a technikája? Mire megy a soha el nem fáradó kosárcsapat rossz taktikával? Miért lenne jó a rúdugrónak ha órákig bírna futni a doppingtól? És ezt lehetne sorolni nagyon sokáig.
Nem az a baj az ilyen szintű testépítésben, hogy van pár csaló, hanem hogy konkrétan mindenki "csal" (már ha lehet-e ezt így csalásnak nevezni). A testépítéssel magával semmi bajom, de a képeken szereplő agyalágyult majmok nem sportolók.
Egyébként meg a legtöbb sportban, a versenyszerű testépítéssel ellentétben nem tűrik a doppingot és tűzzel-vassal üldözik... a másik híresen kémikus sport a biciklizés.
"Fociban mivel van előrébb az a csapat akik szét vannak lőve minden sz..rral, de egyszerűen falábúak? Mire megy az a birkózó, aki nagy, de rossz a technikája? Mire megy a soha el nem fáradó kosárcsapat rossz taktikával? Miért lenne jó a rúdugrónak ha órákig bírna futni a doppingtól? "
Jézusom te nem nagyon vagy otthon a versenysportban...
Sorban megválaszolom mindet.
-Fociban mivel van előrébb az a csapat akik szét vannak lőve minden sz..rral, de egyszerűen falábúak?
Robbanékonyság, reakció idő, koncentráció képesség, mozgáskoordináció.
-Mire megy az a birkózó, aki nagy, de rossz a technikája?
A birkózónak, és egyik másik közdősportolónak sem az a célja hogy nagy legyen. Kitartás, nyers erő, reakció idő, FÁJDALOMKÜSZÖB ez kiemelten fontos a küzdősportokban.
-Mire megy a soha el nem fáradó kosárcsapat rossz taktikával?
Ba_hatod a taktikát, ha nem tudsz futni. Robbanékonyság, súlypont emelkedés (!), koncentráció, reakció idő, rugalmasság.
-Miért lenne jó a rúdugrónak ha órákig bírna futni a doppingtól?
Robbanékonyság, koncentráció, időzítés.
A dopping világa nem úgy működik, hogy nyomod a cuccot és nagyobb leszel. Nagyon sok fajta gyógyszer van. Van amely direkt a robbanékonyságot, van ami a koncentrációt/reakcióidőt van ami az erőnlétet, van ami a nyers erőt, van ami az izomtömeget, van ami a mozgáskoordinációt javítja. Az agyadat dokkal könnyebben lehet befolyásolni mint az izomzatot. Képzeld a sakkozók is doppingolnak. Még hozzá drogokkal.
És nyugodj meg, Ronaldoban legalább annyi kox van, mint Phil Heathben. :) Heath szárazságra megy, meg izomtömegre. Ronaldonak ennél jóval többre van szüksége.
Nincs élspo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!