Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan néz ki a a vizes...

Hogyan néz ki a a vizes forma? Mert sokan mondták hogy tök vizes az a versenyző (amikor a színpadon van) és én nem tudom, hogy most azt honnan látják hogy vizes a gyerek. Nekem ugyan olyan szálkás a gyerek mint a másik. Vagy csak én vagyok a vak?

Figyelt kérdés
Küldhettek képet is mert nem vágom légyszi magyarázzátok már el. Koszii

#verseny #színpad #vizes forma
2015. máj. 9. 21:03
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

"felfújt"

Istenem, menthetetlen vagy. :D

Egy német magazintól indult a történet.

[link]

Ha tizede igaz is elgondolkodtató.

2015. jún. 5. 22:49
 32/48 anonim ***** válasza:

Na húzz már a retkes bús fenébe légy szíves. Mindjárt én is kiemelek a mondataidból egy azaz 1 darab szót és mögé írom, hogy "jáj istenkém ejnye". Van valami érved a dopping mellett azon kívül, hogy "de hát a Ronaaaaldoooo is" meg hogy "de háááát enélkül niiiincs versenysport"? Ha nincs akkor szerintem be is fejezheted. Talán jön valaki aki szerint van.

(Ja ha már kiemelted: igen, felfújt az, aki tetves doppinggal nő akkorára mint egy ogre... remélem szó szerint értetted a felfújtat... van egy sejtésem, hogy igen.)

2015. jún. 6. 00:49
 33/48 anonim ***** válasza:

Nana, a hangnemen légy szíves.

Kulturáltan is lehet vitatkozni.

Végül is nem vagyok a dopping mellett, én is ellene vagyok. Amatőr szinten semmi értelme, teli vannak az edzőtermek olyan koxos kö_ögökkel akik a büdös életbe nem érnek el semmit, csak nagyok. Na az ilyet elítélem.

Én ezzel az egésszel csak azt akartam kifejezni, hogy az élsport, nem más mint a nagyok versengése. A nagyok alatt a támogatókat, gyógyszergyárakat értem, nem a sportolókat.

2015. jún. 6. 14:28
 34/48 anonim ***** válasza:
De akkor ne azt hozd már fel érvnek, hogy máshol is van dopping. Van. Biztos. De testépítésben versenyszinten nem lehet nélküle labdába sem rúgni, máshol meg azért ez egyáltalán nem általános.
2015. jún. 6. 14:32
 35/48 A kérdező kommentje:
Nana azért ott van a naturál testépítés.
2015. jún. 7. 15:15
 36/48 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, az normális dolog. Az egész vita onnan indult, hogy valaki linkelt pár példát a vizes-nem vizes formára és én meg ott megemlítettem, hogy azért ezek már durván testképzavarosak és nyilvánvalóan nem naturálban csinálják.
2015. jún. 7. 15:55
 37/48 A kérdező kommentje:
Oké de ez a testépítésben mindenkinek nyílt titok hogyha nyilván látszódik, hogy most "segítséggel" csinálta azt a formát. Ha naturál akkor azt mg mondja meg azért látszódik is.
2015. jún. 7. 20:18
 38/48 anonim ***** válasza:

"De testépítésben versenyszinten nem lehet nélküle labdába sem rúgni, máshol meg azért ez egyáltalán nem általános."

Ez így nem igaz. Úgy javítanám, hogy más sportokban dopping nélkül labdába rúgsz egy NB2 csapatban. A testépítésben esélyed nincs naturalban egy superbodyn. Viszont NB1-ben, vagy nemzetközi szinten más sportokban sem rúgsz labdába naturalban.

Ahogy a cikkben írták, naturalban 10s alatt futni a 100m-t, persze, van olyan aki megcsinálja. Ha minden fullos a felkészülése során, egy szezonban 1x meg tudja csinálni. De egy évben 10-15x kizárt. Na ez a különbség a versenysport és az amatőr között.

Pont erről beszélgettem múlt héten az edzőteremben egy komoly küzdősport múlttal rendelkező úriemberrel. Ő is azt mondta, több mint 30 éves pályafutása során, egy évben egy maximum 2 verseny hétvégén tudott csúcs formát nyújtani. Naturalban több nem megy. Akik 8-10 hetente mérkőznek egy nemzetközi versenyen, mind doppingolnak. Otthon megyei bajokságban mehet 2 hetente is, az közel nem az a színvonal amiről beszélünk.

Amerikai profi ligákban (NBA, NHL, NFL), heti 2-3 meccs meg 4-5 edzés egész meg vagy 10000km utazás minden szezonban. Naturalban nincs az az isten aki ezt kibírja. Aki már naturalban komolyabban sportolt, az tudja, hogy heti 4 edzés + hétvégén 1 mérkőzés már feszegeti a genetika határait ha a maxot akarod hozni. Persze, be lehet vállalni heti 5-6 edzést is, de akkor a meccsen közel nem tudsz 100%-ot nyújtani, hanem mondjuk csak 80-90-et. És pont a játékosok ezen 10%-án fog múlni a mérkőzés. Megye 3-ban elfér a heti 5 edzés+ hétvégén 2 meccs naturalban. NB1-ben nem.

A sakkozók is profi szinten agyserkentőket használnak, íjászok nyugtatót, autóversenyzők olyan krémet, gyógyszert ami bénítja a szervezet hőérzetért felelős receptorait, focistákat egész évben tömik fájdalom csillapítókkal. Natgeon volt egy dokumentum film, ahol a Barcelona sportorvosáról volt szó. Egy évben egy csapatnak meg van szabva hogy x100 adag fájdalom csillapítót írhatnak fel. A doki meg több ezer adagot nyomott beléjük a szezonban. És akkor még amit nem is hoznak nyilvánosságra.

Nincs élsport dopping nélkül, fogd fel. Ezen nincs mit szépíteni. Az élsport réges régen nem a sportról szól.

2015. jún. 8. 21:13
 39/48 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Véleményem szerint kimész egy amatőr birkózó mérkőzésre, box meccsre, NB2-es foci meccsre, NB1b kosárlabda meccsre, több sportot látsz, mint egy nemzetközi versenyen. :)

Még azt is hozzáteszem, hogy nézd meg a gyerekeket. Na őket, 8-12 éves kissrácokat lehet terhelni, olyan iszonyatosan gyorsan regenerálódnak, hogy kifutja a lelkét egy erőnléti edzésen délelőtt, eszik 2x meg alszik 2 órát, és este ugyan azt meg tudja csinálni. De ahogy idősödsz, 18-20 évesen észreveszed hogy egyáltalán nem úgy megy már a sport mint általános iskola felső tagozatban, vagy gimi elején. Lelassul a regeneráció.

Tegyük fel van 2 srác, általános iskolában, gimiben együtt futballoztak, kb. egyformán profi liga gyanús tehetségek. Érettségi után 18 évesen észreveszik hogy nem úgy megy már a sport mint anno. Mi fogja megkülönböztetni őket 5 év múlva? Az, hogy az egyikőjük elment egy profi csapathoz edzeni, ott az edzéstechnika minőségén túl elkezdik nyomni minden szarral az edzők. A másik is legalább olyan keményen edz, de naturalban. Na neki az NB2 lesz a csúcs sajnos. De ő több sportot lát életében, mert ő a játék élvezetéért, a győzelemért csinálja. A másik meg a pénzért. :)

2015. jún. 8. 21:23
 40/48 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom mikor láttál te utoljára NB1-es meccset, de ha ezek doppingolnak, akkor nekem úgy kell. A második félidőre lefullad mind.

Miért olyan hihetetlen, hogy a világban van 30 gazdag külföldi csapat, akik össze tudnak szedni 600 focistát 7 milliárd emberből, akik jó adottságokkal rendelkeznek és végig tudnak futni egy majdnem teljes meccset? De még mindig nem hoztál semmi bizonyítékot, hogy minden profi sportoló doppingol, mondjuk ha így lenne sem tudnál nyilván. Úgyhogy ez felesleges szócséplés, én nem hiszem ezt el, veled meg nem lehet elhitetni, hogy van a világon 7 milliárd homo sapiensből olyan pár tucat olyan, akik több éves gyakorlással tudják hozni az xy szintet.

A testépítés ilyen szempontból egy tök amatőr sport még, egyáltalán nincs hozzá kiépülve akkora apparátus mint a sportok nagy részéhez, sokkal könnyebb viszonylag neves eredményt elérni. (Egyébként a vízilabda is ilyen, félamatőr sport még mindig, a magyar elsőosztály kb olyan mint fociban az angol meg a spanyol, aztán közben egy egész fordulón nincsenek annyian mint egy jobb NB3-mas focimeccsen, a pénzügyi keret nulla, alig pár országban űzik valóban "profi" szinten.)

2015. jún. 8. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!