Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzés bohóckodás?

Fegyencedzés bohóckodás?

Figyelt kérdés
A fegyencedzés szerint, minden gyakorlatot az első lépéstől kell kezdeni. De pl: a guggolás gyergyaállásban és a függőleges húzás it erősít ? Mert szerintem semmit, azon kívül hogy elunom magam közbe. Azt sem hinném, hogy Paul Wade a börtönbe gyertyázott, falnál fekvőtámaszozott meg ilyenek. Mi értelme van akkor ?
2015. máj. 6. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmi. Csináld onnan ahonnan megy, a többi meg bemelegítés.
2015. máj. 6. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Paul Wade egy nemlétező kitalált személy...

Nem emlékszem rá, hogy a könyv, bárhol is említené, hogy minden gyakorlatot az első lépéstől kell kezdeni, de nyilván csak logika kérdése, hogy hülyeség az elsőtől kezdeni, ha azt végtelenítve tudod csinálni...

2015. máj. 6. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem kezdheted arról a szintről, amelyikről megy, nem kell a legelsőről. bár én nem csináltam soha fegyencet, biztos ír majd valaki tapasztaltabb, de nem látom értelmét, hogy egy jobb kondiban lévő ember miért kezdené az alapoktól.
2015. máj. 6. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
az értelme az, hogy ha elolvasod, és értelmezed, hogy miért van leírva, talán felfogod, hogyan kell felépíteni egy gyakorlatot, hogyan kell a 0-ról elérni, hogy hogyan építs fel egy gyakorlatsorozatot, amivel eljuthatsz pl egy muscle up-hoz, ahelyett, hogy egyből elkezdenéd próbálgatni és egy életre lesérülj.
2015. máj. 6. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell elölről kezdened.
2015. máj. 6. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

A fegyencedzés bohóckodás. Tele van felesleges gyakorlatokkal, és hibás progressziók is vannak benne, például az egykezes húzódzkodás és a zászló úgy szar ahogy van, így nem lehet ezeket megtanulni. A könyv háromnegyede pedig nem szól másról, mint mindenféle alaptalan gyűlöletkeltésről, fikázásról, összeesküvés elméletekről(nem kell tápkieg, stb).

Helyette ajánlom a You are your own gym, és a Building the gymnastic body c. könyveket, ezeket szakemberek írták, nincs bennük baromság, és tényleg tökéletesen működik, amit írnak.

2015. máj. 6. 17:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem olyan könyvet ajánlj, ami magyarul van.
2015. máj. 6. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Fegyencedzés = Testnevelés órai gyakorlatok

Csak ilyen névvel egy könyvet elég nehéz lett volna eladni.

Mi sem bizonyítja nagy tudását a könyv írójának hogy a írásainak a felét mocskolódással töltötte ki.

2015. máj. 6. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

21. századi ember vagy, tehát feltételeztem, hogy tudsz angolul. Ha nem, föltétlen pótold a hiányosságod, mert így sok csalódás fog érni az életben: [link]

Meg ott van a google fordító is, ha egyes szakkifejezéseket nem értesz. Magyar nyelven jelenleg nincsenek komolyan vehető könyvek a testsúlyos edzésről, így meg kell tanulnod angolul. Vagy szerzel tornász barátokat, és kéred, hogy segítsenek. Máshogy kizárólag bohóckodásra van lehetőséged.

2015. máj. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!