Kéz erősítése hogyan?
a kezem elég gyenge
mikor kezet fogok egy kicsit erősebb kezü emberrel akkor érzem hogy jó emberesem meg markolja es az en kezem meg olyan mintha gumibol lenne össze "megy" préselődik.
ezzel lehetne erősíteni?
Biztos.
Én soha életemben nem használtam ilyet és 64 kilóval tudok szorítani. Szerintem ez nem olyan rossz főleg hogy 18 vagyok.
--gömb--
Nem tudom ez milyen erős, van itthon egy hasonló fazonú, de az nagyon gyenge. Jobb szorítás eléréséhez kéne egy állítható mondjuk 50-100 kg között vagy mondjuk egy 50, egy 75 és egy 100 kilós.
A csuklóbehajlítás csak másodlagosan erősíti a fogást, akár a bicepszezés kézi/kétkezes súlyzóval vagy a felhúzás (sőt ez jobban). Kifejezetten a fogás erősítésére az imént említettek alkalmasak meg az egyéb szorítóerőt célzó gyakorlatok.
ezt pumpálni szokták,a marokerő meg a statikus szorítástól tud erősödni,tehát úgy lenne értelme ha időre szorítanád,de akkor meg már sokkal jobb a függeszkedés gyakorlat erre.
felkapaszkodsz a húzódzkodóra,előtted egy óra és lógsz időre.
4x1 perccel kezdheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!