16 évesen 40-es kar jónak számít?
Figyelt kérdés
(1 éve és 10 hónapja edzek) 180 cm / 82 kg2015. ápr. 28. 18:22
71/141 anonim válasza:
Ilyet én is tudok írni, hogy zumbázok és attól ilyen a lábam. De nem kell mindent beszopni gyerekek. :)
72/141 anonim válasza:
Nem érted 5ui semmit nem tesz pics@füst, felesleges pénzkidobás.
73/141 anonim válasza:
Jó genetikája van. Faternak is kis dinnye méretű vádlija volt, pedig csak lépcsőzött, meg futott és bicajozott. Ha meg még cucc is megy, akkor odavág.
74/141 anonim válasza:
Ha edzel lábra, ha nem, ez engem akkor is egy túlsolyos anyakoca combjára emlékeztet.
75/141 anonim válasza:
zsolti nem zumba:)
ugyan hova gondolsz?
intervallum edzést csináltál már szabadban bicajjal?
a guggolás köszönőviszonyban sincs vele.
amúgy verseny előtt megy a láb csak, addig meg minek:)
a kardió edzés épp elég lábazni:)
76/141 anonim válasza:
te hol versenyzel? ózdon? ne hazudozz itt nem áll jól -.-
77/141 anonim válasza:
91% meg csak irigy. Sokan örülnének ha ilyen lábuk lenne. Méghogy anyakoca. Az igen :D
78/141 anonim válasza:
Egy 50kilós gyerek nyitóadagja.
79/141 anonim válasza:
Én nem örülnék annak a lábnak, az enyém jobb. Nem intervallozok, illetve de, mert heti két foci megy, az kb olyan terhelés.
80/141 anonim válasza:
Nem az irígység beszél belőlem, nekem ez jut eszembe a combjáról :D. Csak azért nem fogok jópofizni, hogy hízzon a bele 55%-osnak. Montezt soha nem kritizáltam, mert qrva jó forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!