16 évesen 40-es kar jónak számít?
Figyelt kérdés
(1 éve és 10 hónapja edzek) 180 cm / 82 kg2015. ápr. 28. 18:22
91/141 anonim válasza:
173 centisen 85 kilósan nem vagyok még annyira leszálkásítva, szóval tévedsz. Nem nulla karbón vagyok ezt már mondtam.
92/141 anonim válasza:
Persze, ezt akartam magyarázni, de mindegy. Folytassátok, jobb mint az esti film. :D
93/141 anonim válasza:
Nem kell megmagyarázni, neked egyben tömb combod van, nekem meg szálkás. Ennyi.
94/141 anonim válasza:
én meg 177cm, és 106kg jelenleg.
és a két comb egymás mellett.
95/141 anonim válasza:
Te húzzál már anyukádba 76-os, fingod nincs a témáról.
Felső testet meg nem is láttunk, de beugatsz, hogy ő jobb.
96/141 anonim válasza:
Látszik is 55-ös, van rajtad 40 kg zsír, mint mindig.
97/141 anonim válasza:
177cm, és 106kg tiszta zsír vagy monti meg tiszta izom
98/141 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy jobb, csupán összehasonlítottam a kettőt. Oda is írtam, hogy mindkettő jó forma. Csupán annyit mondtam, hogy neki más testalkata van, más tapadásai. Mindennek van előnye és hátránya, neki itt talán annyi előnye van, hogy esztétikusabb tapadásai, hosszúkásabb izomformái vannak. Semmi sértő nem volt. Neked is vannak előnyeid vele szemben. Mindenki más felépítésű, mindenkinek van előnye és hátránya is, én csupán megemlítettem néhány pozitív dolgot az ő részéről, mivel bír ilyenekkel. Valahol középtájon próbáltam állást foglalni.
99/141 anonim válasza:
"van rajtad 40 kg zsír, mint mindig."
90 kg körül megáll a súlyom ha szálkásítok.
csak nekem nem hobbim magam fotózgatni, mint itt sok embernek, most csináltam ezt a képet, ha ősszel a versenyen vagy a többit majd látod ott.
addig ha van időm én is írok ide.
de én a testépítés egy másik oldalát képviselem mint te.
édességet lehet enni, tejet inni, meg minek lábazni.
elég verseny előtt.
a kardió edzés megteszi lábazásnak.
ha 90 kg a szálkás forma, akkor lehet számolgatni:)
100/141 anonim válasza:
Majd rájössz kisgyerek, hogy nem 90 lesz a szálkás forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!