16 évesen 40-es kar jónak számít?
Monti
Te tapasztalt vagy a témában ezért kérdezlek. Az miért van hogy valaki vékony/szálkás fitness alkattal 85 kiló és miért vagy az hogy van aki leszálkásítva kb 2x többnek tűnik 5-6 plusszal?
zsolti, akkor lőjj már egy képet most a combodról, tuti nem lesz eres!
mégpedig a carbo hiány miatt.
és azt rakd ide.
lemegyek azt guggolok tíz sorozatot, főleg úgy hogy mostanában nem edzettem lábra, oszt lővök egy képet, nekem se ezt mutatná:)
A szálkás forma nagyobbnak tűnhet, ha be is van kicsit töltve. De el lehet benne laposodni is, nem mindegy mikorra időzít az ember.
Na befejeztem mert sza rrá le vagyok már pontozva, pedig csak őszintén dumálunk. Sziasztok, így nincs értelme.
55-ös, te ugatsz b*szod, hogy hozzá nem értő vagyok, te meg ilyeneket írsz, hogy nem kell lábazni, mert felesleges...na húzzál vissza zsíros kenyeret enni, ilyen ötleteket ne nagyon osztogass másoknak.
Alapból vannak ilyen hordó lábaid, és játszod az eszed hogy te mekkora forma vagy (leszel) edzés nélkül, h*lye kismalac.
Én nem azt mondom hogy lábazni nem kell.
ha kardiózol az elég lábra.
ha intenzíven csinálod.
én is guggolnék, ha nem kardióznék.
de mivel nagyon intenzív, megfelel lábedzésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!