16 évesen 40-es kar jónak számít?
Figyelt kérdés
(1 éve és 10 hónapja edzek) 180 cm / 82 kg2015. ápr. 28. 18:22
41/141 anonim válasza:
De tedd már ide a képet, ne privátban küldjed egyeseknek. Ha jó, akkor úgyis azt mondom, ne izgulj.:)
Tegyél felsőtestest is.
42/141 anonim válasza:
Nem neked írtam 91-es, hanem az 51%-os kérdezte a magasságot.
43/141 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor elismerés érte, akármivel is hoztad össze, DE azt meg kell hagyni, hogy Montezhoz képest elvagy maradva.
44/141 anonim válasza:
ember a kép már itt van 10 perce, vagy nem látod?
a tied alatt van.
45/141 anonim válasza:
és ha már itt a kép, akkor leírom, nekem a lábedzés semmiből nem áll.
tömegépítés alatt, csak intervallumbicaj megy, és néha futás.
ha kezdődik a bekészülés, akkor megy a lábedzés.
46/141 anonim válasza:
Ja megvan, ellapoztam és nem láttam, elnézést. Szerintem az enyém jobb forma és sokkal szárazabb, de a többiek majd megmondják.
47/141 anonim válasza:
Ez olyan túlsúlyos birkózós combnak tűnik, ilyet nem akarnék soha, ezt minden rossz indulat nélül írom.
48/141 anonim válasza:
a tömegépítés végén, nem is lehetne másmilyen.
nálam megy kb 500-600g carbo egy nap, te meg alig eszel carbot is.
+ a tiesto cumo is rádob neked egy kicsit.
49/141 anonim válasza:
Montez egész évben ilyen forma
50/141 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy mit eszek és mit használok vagy mit nem? Nem laksz velem szerencsére, úgyhogy nem is tudhatod.
Amúgy gondoltam, hogy ez lesz. Jobb a forma, tehát tele van. Ez szokott menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!