Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nyárra szeretnék gyorsan...

Nyárra szeretnék gyorsan izmosodni. Zumba, flabelos, otto chilli jó lesz ha gyors siker kell?

Figyelt kérdés

Ezeket találtam, amikkel gyors eredményt lehet elérni, kocka hasat, és feszes testet.

Nem érnék rá kondizni így ezek közül megérné valamelyiket megvenni, ha nyárig izmos akarok lenni.

Már vettem Jumbot is, haverom mondta az jó lesz, de ő kondizni jár.

2015. ápr. 26. 16:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Csak így tovább, nagyon kemény vagy! Toljad neki! Mindhalálig kocka has!
2015. ápr. 26. 17:45
 22/30 anonim ***** válasza:
Ne szivassátok már :D A Zumba max kardiónak jó, ha szálkásítani akarsz, a másik kettő meg kb. semmire! Ha izomzatot akarsz növelni, ahhoz először meg kell dolgoztatni. Csinálhatod saját testsúllyal otthon, mondjuk fegyencedzés, P90X, de még az insanity is jobb mint a Zumba. Fekvőtámasz, húzódzkodás, guggolás stb. Vagy mehetsz terembe, ott aztán van millió féle gép, meg rengeteg féle súly, az internet meg tele van edzéstervekkel. Nem írtál se magasságot, se testsúlyt, de ha van rajtad felesleg, nem biztos, hogy Jumbo kell neked, az inkább tömegelni jó. Ha tényleg napi három adagot benyomsz és ezeket a szarokat tolod amiket írtál nyárra pont úgy fogsz kinézni, mint egy Michelin baba :D Gyors eredmény meg nincs, edz súllyal (akár testsúllyal), kajálj rendesen, edzés után a proteinshake sem árt és kb 1 év múlva kinézel valahogy és törödj bele, hogy ezt a nyarat biza lekésted, kb tavaly ilynkor kellett volna nekiállnod :D
2015. máj. 9. 13:01
 23/30 anonim ***** válasza:
Matilla, szerinted ezt mi nem tudjuk? Érezd a poént.
2015. máj. 9. 13:04
 24/30 anonim ***** válasza:
A kérdező is poénból tette ki a kérdést, de neked az sem esett le.
2015. máj. 9. 13:04
 25/30 anonim ***** válasza:
Egy smile-t se láttam a kérdező hozzászólásaiba és hidd sok olyan ember van, akiket beetetnek ilyen szarokkal, csak, hogy lehúzzák őket. És aki ezt végigolvassa és komolyan veszi, már veszi is ezeket a vackokat, nem véletlenül van bennük ekkora üzlet.
2015. máj. 9. 13:09
 26/30 anonim ***** válasza:
Nehogy már smiley kelljen ahhoz, hogy leessen az, hogy poén, fake az egész. De majd máskor rakunk ki párat. Az meg hol érdekel, ha pár idi óta nem fogja fel a dolgokat és elmegy zumbázni az izmosodás érdekében. Majd rájönnek és abbahagyják. Nem kell ezt túlaggódni. Látszik, hogy most regisztráltál, nem érted, hogy mennek itt a dolgok. :)
2015. máj. 9. 13:12
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem most regisztráltam, csak idáig értelmes kérdéseket olvastam, csak véletlenül vetődtem ehhez, de mindegy is.
2015. máj. 9. 13:19
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha régebben lennél itt, akkor lenne százalékod is. Egyébként, ja, mindegy.
2015. máj. 9. 13:22
 29/30 anonim ***** válasza:
Mert olvasni "szoktam", nem észt osztani, a százalék tudod a válaszaid után jár ;)
2015. máj. 9. 13:29
 30/30 anonim ***** válasza:
Az igaz. Akkor olvass még tovább, szerintem azzal jobban jársz.:)
2015. máj. 9. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!