Ezek a mai fiatal gyúrósok, miért csak a tápszerekkel tudnak izmosodni?
Lemegyek a terembe, mindegy milyen időben, tele tizen-huszonéves korosztállyal.
Megy a sztorizgatás, most vettem jumbot, de a zőődet, mert az a jó!!
Híztam 5-6 kilót.
Erre a másik rákontrázik, és meg edzés előtt megittam 2 adag hot bádot, és dagadnak az erek a karomon, máris csinál pár bicó pózt a tükörnél.
És így tovább.
Régebben figyeltek a táplálkozásra az emberek, keményen edzettek, de ezek mostanában, csak beszélgetnek a teremben,a valamelyik annyira erős lett már a jámbótól, hogy 100 kg ot ki tud nyomni, akkor körbeállják, és az egész edzésük arról szól, hogy a fekpad mellett beszélgetnek, és nézik ki milyen erős.
Erről a tápszergyártók tehetnek a reklámok miatt?
Rossz követendő képet adnak a mai fiataloknak?
Mert buták, lusták, inkompetensek. Szerintem nagyon jó hogy vannak tápkiegek, nem értem mi ez a hatalmas ellenszenv irántuk.
Régen nem volt lehetőséged semmi ilyenre, most pedig kényelmesebbé teheted a szálkásításod, van kreatin. Finom és olcsó fehérjekoncentrátumokat/izolátumokat tudsz beszerezni. Kóla helyett ihatsz aminosavat stb.
Sőt még kéne pár dolog amit hiányolok, nyugaton hatalmas a választék édességek/desszertek terén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!