Fiatal korban testépítés, gyúrás? Vélemények?
15 éves vagyok, vékony alkatú. Szeretnék izmosabb lenni. Nyáron itthon csináltam felüléseket, fekvőtámaszokat, hasi gyakorlatokat. Később okt. nov. körül kezdtem el konditerembe járni, akkor szépen látszott-az egy hónapon keresztül, heti két edzés után- a fejlődés.
A problémám az lenne, hogy leáltam mert sokan mondták, hogy ilyen korban az izom nő, de az inak nem. És ez baj.
Ez igaz? Lehet bajom a súlyemelésből? Vagy csak saját testsúllyal eddzek?
A válaszokat előre köszönöm.
Edzhetsz simán, de ésszel.
1#, A shop.builder készített neki egy külön oldalt.
[link] Ingyen letölthető, nem értem miért kell más egyéb oldalakat linkelgetni és azt sem értem ha egyszer ingyen fentvan az eredeti akkor miért kell máshova is feltölteni.
Kérdező, 15 évesen a súlyemeléstől valóban lehet problémád, a testépítéstől kevésbé. Bár, attól függ mekkora súlyokat használsz.Ha kifejezetten súlyemelő akarsz lenni akkor még várj 1 évet. Ha testépítő már kezdheted is.
15 evesen meg nem javallott a sulyzos edzes, inkabb sajat sulyos edzeseket vegezz.
Aztan 17-18 eves korodban elkezdheted a sulyzos edzeseket is.
Az a sok inkább maradt volna csöndben. Nyugodtan folytasd az edzést, bár én sem foglak biztatni a Branch Warren stílusban edzésre, javaslom a magas ismétlésszámot.
De a saját testsúlyos edzés is jó.
Köszönöm mindenki válaszát.
Megfogadom. Kellemes ünnepeket mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!