Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Stillmass soya prohoz amino?

Tőzegáfonya kérdése:

Stillmass soya prohoz amino?

Figyelt kérdés
stillmassos szója fehérjéhez edzés után lehet tenni aminosavat? ja és a nap bármely más időszakában mikor célszerűbb bevinni az aminot ? lefekvés előtt jó?

2014. dec. 16. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet. Bármikor érdemes, amikor úgy gondolod. Az amino is csak fehérje lényegében.(hiszen a fehérjék aminosavakból épülnek fel)
2014. dec. 16. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Illetve pontosabban aminosavakra bontja le. Bár nem lényeges a kérdésed szempontjából :D
2014. dec. 16. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, érdemes, ugyanis a szója aminosav profilja nem tökéletes, és így tudsz rajta "javítani", de ha így csinálod nem biztos, hogy jól jársz anyagilag, lehet, akkor már érdemesebb lenne tejsavófehérjét venni. (Hacsak nem azért használsz szóját, mert bajod van a tejsavó emésztésével.)

Én aminokat akkor szoktam használni ha nagyon nem tudok kajálni, még turmixozni sincs esélyem, ezért gyakran van nálam BCAA bekeverve előre a biztonság kedvéért, de akkor is max. ilyen 4 órát próbálok áthidalni vele. Lefekvés előtt is van értelme használni aminosavakat.

2014. dec. 16. 16:51
 4/8 A kérdező kommentje:
csak azért mert van aki azt mondja h aminot hanyagoljam a szójaproteinből....
2014. dec. 16. 16:52
 5/8 A kérdező kommentje:
azért gondolkodtam a szójaproteinen mert nekem tul drága a tejsavó.. és én se tudok mindig normálisan kajálni, van mikor egy nap csakmax 3x... de volt mikor aminot használtam és nagyon jo kis kiegészitő , nekem sokat használt, akkor tablettás volt, most porban van. de jobb porban mint tablettában ? sztem jobb... szerintetek?
2014. dec. 16. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:
a stillmassos szójaproteint meg az aminoport megtudtam venni egy kicsit olcsobbért.. ezért is vettem meg még hozzá az aminot mert mondom biztos jol jön majd :D
2014. dec. 16. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A por azért jobb, mert olcsóbb.
2014. dec. 16. 17:03
 8/8 A kérdező kommentje:
igen igen tudom meg tovább is tart :D
2014. dec. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!