Ha az adagoló kanálra 50mL van irva, az hány grammos?
Figyelt kérdés
Shaker mellé kaptam.
Stillmass-ról rendeltem, és fogalmam sincs hány grammos.
Esetleg ha valakinek ugyan ilyen stillmassos van és tudja az leirhatná.
Köszi
2014. dec. 11. 10:35
1/7 anonim válasza:
Attól függ, mit mérsz vele. Más lesz cukornál, és más lesz lisztnél, gríznél, méznél, tejnél zabpehelynél, magvaknál stb. Ha van szakácskönyved, abban lehet ilyen táblázat, ahol a súly és a térfogat összefüggés szerepel.
2/7 anonim válasza:
Ml : űrmérték
Gramm : tömeg mértékegység.
Átváltásnál a mérendő anyag sűrűségét használhatod (poroknál a porozitás is szerepet játszik)
3/7 A kérdező kommentje:
nincs itthon szakacs könyv mert néztem :/
amugy feherje porra gondoltam.
akkor azt sem tudjatok, hogy nagyjabol mennyi lehet?
nagyjabol :))
2014. dec. 11. 11:47
4/7 anonim válasza:
Nagyjából sem tudom hirtelen. De basssszál bele pár kanállal, igazából számít? Nem grammokon múlik a fejlődés. Ha nem ennél protein port, jó étrend mellett az se sokat számítana. Úgysem épít be annyi fehérjét a tested amennyit megeszel, szerintem ezért tök mindegy. Egyél 1-2 kanállal osztán jó napot.
5/7 anonim válasza:
Utolsó, ott a pont :-)
Kérdező vagy használd azt az adagolókanalat amit a fehérjéhez adtak. :-)
6/7 anonim válasza:
Nekem a 27 gramm fehérjém egy majdnem teli, a 45 2 teli, a reggeli zabpelyhem meg egy kanál, de fogalmam sincs hogy ugyanolyan fehérjét eszünk-e. Egyszer leméred ismerősnél és utána tudod, vagy marad a szemmérték ha eddig mérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!