Mhn wheypro adagoló kanál?
Kotorj bele alaposan, sokszor el van "süllyedve" a doboz aljára, de megesik, hogy csesznek kanalat adni :)
Amúgy érdemes lenne beruházni egy mérlegre, kaják grammozgatásánál is megtérülhet, vagyis elvileg meg kéne, ha van étrended. Amúgy 1 púpozott evőkanál elvileg 20 gramm, de ez nagyon saccra van, nálam ezek pontatlanok szoktak lenni.
Én 4x nyúltam bele teljesen áttapogattam nem volt benne kanál, lehet neked sincs.(megjegyzem méghozzá rossz ízt is küldtek ki)
Amúgy kb 2evőkanál 1adag.
Köszi, igazad van OrizaTriznyáák, be kéne ruházni egy digitális mérlegre, jelenleg ami van nem digitális de százas tételben tud mérni ott nagyjából azért el lehet találni az értékeket, de amikor rárakok 2 kanál koxport akkor van hogy 60g-ot van hogy 20g-ot mutat szóval nem megbízható kis tételben.
Végig tapogattam át öntögettem de ebben sem volt, eddig 2 evőkanálnyival ettem szóval akkor jól saccoltam, csak barátnőm meg sciteces 100% wp-t vett, abban meg egy adag 30g, az adagolókanálon meg nincsen mérce csak 1/4 2/4 3/4 mérce, viszont 4 evőkanálnyi fehérje fér bele. Szóval meg kavarodtam.
Az MHN több ezer adagolókanál után úgy döntött, hogy nincs tovább. ;-) Már ne mfér bele a keretbe. )))))
Sőt aki megtartotta a régi kanalakat azokat visszaveszi. ;-)
Komolyra fordítva valóban nem tartalmaz adagolókanalat. Ahogy tőlünk nyugatabbra a német nagy cégek sem tesznek bele, hanem evőkanálban adják meg az adagokat. Részben olyan alacsony áron lehet már digitális konyhai mérleget venni, hogy ennél pontosabb mérést egy adagolókanál sem tud adni.
A Whey+ -ra aztán végképp nem lehet rosszat mondani! Az elv továbbra is az, hogy minőségi fehérje + íz és semmi a termék érétkét csökkentő anyag.
Ennél már tudható, hogy miből mennyi van, mivel 3 összetevős -75% 100% ultra- és mikroszűrt tejsavó fehérje koncentrátum,
-20% 100% kereszt-, ultra-, és mikroszűrt tejsavófehérje izolátum
-5% glutamin peptidek
Én próbáltam, és kitünő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!