Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiatal, kezdő kondisnak...

Fiatal, kezdő kondisnak arthro guard?

Figyelt kérdés

csak azért venném h. ne menjen tönkre semmim, nincs semmi tünetem, panaszom, megelőzés céljából szedném, csak ropognak izületeim de az alkatom miatt (ectomorph) elég lenne ha napi 3 helyett 1-et vagy 2-őt egyek? vagy az nem ér úgy semmit? választ előre is köszi szépen!!

[link]

2014. dec. 30. 10:19
1 2
 1/17 Dogmatix91 ***** válasza:
Normál adag lenne az igazi megelőzés céljából is, de ha már választani kell akkor nyilván 2-t. Ettől persze még lehet ízületi problémád de megelőzésnek mindenképp sokkal jobb mint a semmi.
2014. dec. 30. 10:39
 2/17 A kérdező kommentje:
értem. hát csak az ára nagyon sok nekem azért gondoltam h. kevesebbet enni belőle.. igazság szerint nem fáj semim de egyre durvábban recseg ropog.. de az a testalkatom miatt van sztem mert baromi vézna vagyok.. és súlyokat hogy emeljem edzés elején kicsit és foylamatosan picit növeljem modnjuk piramisba vagy emelhetek az elején is nagyot?
2014. dec. 30. 10:46
 3/17 Dogmatix91 ***** válasza:

Joint-X valamivel olcsóbb, vagy ha van ismerősöd aki Myproteinről szokott rendelni akkor megkérheted, hogy rendeljen onnan neked ízületvédőt.

Edzés elején alapos bemelegítés, gimnasztika és fokozatosan menj fel súlyban! Nem kell elaprózni sem azért, de ésszel emelj. A bemelegítő sorozatokat persze nem kell beleszámolni, a végső súlyba kezdd el számolni a szériákat.

2014. dec. 30. 10:57
 4/17 Dogmatix91 ***** válasza:
Ja egyébként nekem is ropognak az ízületeim, főleg a térdeim, de nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget. Reumatológusnál jártam, nem állapított meg semmi elváltozást. Ha aggódsz kérj beutalót a háziorvostól aztán megnézik neked is az ízületeidet. Én is ecto vagyok egyébként.
2014. dec. 30. 10:59
 5/17 A kérdező kommentje:
értem. hát sajnos ismerősöm nincs, JX-et meg azért nem tudok vni mert azt csak neten tudnám, helyileg csak BIo Tech USa van és ott csak arthro guard van.. esetleg tesco, intersport, dechatlon iylne helyeken tudnék
2014. dec. 30. 11:00
 6/17 anonim ***** válasza:

Kérd meg hogy rendeljenek neked joint-x et. Te vagy a vásárló, a te igényeidet kell kielégíteniük. Ők is valahonnan kapják az árujukat, következő szállítmánnyal le tudnak hozni neked.

Minden izületvédőnél jobb védelem, ha az elején türelmes vagy a súlyokkal, és megtanulod jól végrehajtani a gyakorlatokat. Persze ettől függetlenül nem árt az sem. :)

2014. dec. 30. 11:11
 7/17 A kérdező kommentje:
odamentem a BioTeches emberkéhez ezzel a kéréssel, erre ő azt felelte hogy oylat nem tud adni mert az aMo-i, neki csak az amcsi van, ami 2x drágább de persze 1000x jobb.. egy szó több min száz, azt mondta csak arthro guard van.
2014. dec. 30. 11:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Akkor jó az is, különbséget úgyse fogsz érezni. Ha nagyon szarul csinálod a gyakorlatot, akkor semmilyen izületvédő nem óv meg, ha meg jól csinálod, akkor meg mind1 milyen, nincs akkora különbség.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a legfontosabb a helyes gyakorlat végrehajtás. Ügyelj rá, kérj segítséget ha kell. Sok sikert!

2014. dec. 30. 11:50
 9/17 A kérdező kommentje:

értem köszi csak akkor végzem rosszul a feladatot ha fáj az adott helyen? pl az egykezes fekvenyomásnál néha oylan fájdalom szúrt a vállamba hogy le kellett tennem a súlyt.

hát igazából csak azért kéne izületvédő, mert amikor nem kondizok ( hónap kihagyás de legalább hét) akkor nem fáj semmim csak kicsit ropog a csontom, ha meg kondizok recseg ropog mindenem úgy érzem mindneem ki van lazulva..

esetleg jó lenne valami más is erre vagy csak izületvédő (értem úgy hogy vannak iylen kagylókivonatok, porc-mix, kék alga meg ilyen különleges szerek..

2014. dec. 30. 11:57
 10/17 A kérdező kommentje:

h-h ekor akülönbség van a kettő között?!

Arthro Guard:

603 mg glükozamin

400 mg MSM

300 mg kondroitin

150 mg kollagén

J-X

Glucosamine Sulphate 1024 mg

Chondroitin Sulphate 360 mg

Gelatin 500 mg

MSM (methylsulfonlymethane) 200 mg

2014. dec. 30. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!