Energizáló semmiképp nem ajánlott egy kezdő kondisnak?
17 éves vagyok, és nem járok túl régóta, két hónapja edzem intenzíven, hogy az átmozgató hónapot ne számoljam. Korábban volt már sportkarrierem, szóval egy jó erőnlétem van.
Így nyáron könnyű, akkor megyek le edzeni, amikor szeretnék, akár reggel kipihenten, akár délután.
De most, sulis időszakban nem lesz túl jó, előreláthatóan suli tanulás miatt csak estefelé tudok csak lejutni, amikor már igen fáradt vagyok, ezért gondoltam valami energizálóra, de sok helyen azt mondják, kezdőknek nem érdemes, majd 1-2 év edzésmúlt után.
Ti mit gondoltok? Én a Pump N Go-ra gondoltam elős körben, de minden tippet meghallgatok.
köszönöm a válaszokat.
Köszönöm Montez a válaszod! Kajám már rendben van, napi hatszori étkezéssel, tömegnövelő étrenddel.
Edzés után 100Whey Prof megy Carboxal, Multi Pro Pakot is szedek multivitaminként. :)
Szóval az alapok megvannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!