Milyen tömegnövelőket ajánlanátok kezdő kondisnak?
szerintem a "brutal" cuccai eléggé túl vannak misztifikálva a reklámjaikban! nem ér annyit mint amennyibe kerül! On-Serious mass már akkor sokkal jobb választás lenne. és amit előttem írtak szintén jók!
de a legjobb az lenne ha ennél mint az állat és mellé innád a fehérjét. edzés után mehet a tömegnövelő, de szerintem testsúly arányosan a sima tejsavó és valamit "cukros" szénhidrát mint például a Biotech új terméke -nem jut eszembe a neve- is jó lenne.
na, azt mondják, az íze is szar.
The problem is trying to drink the product. I am not one to complain about taste, something has to taste pretty bad for me to complain about it. I find it easier to drink raw eggs than this product. It has a horrible artificial, chemically taste and leaves a horrible after taste. Because of the high amount of calories and carbs it leaves you burping up the taste for like two hours afterwards. The value for money is probably the best out of the weight gainers on the market today but because of how bad the taste is I would stay away from this product it makes me wretch everytime i drink it.
Innen egyébként:
De ezek után inkább egy peak tömegnövelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!