Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 évesen Street workout?

14 évesen Street workout?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 14 éves vagyok, és úgy döntöttem, hogy elkezdem a street workoutot. Az első kérdésem az lenne, hogy mennyiben károsítja ez a szervezetem, vagy fog-e majd valami hátrányom származni belőle? Nem korai ilyen fiatalon elkezdeni?

Minden nap ráérek edzeni, tehát 4napos edzéstervben gondolkoztam. Ebben segítséget szeretnék kérni. Aki ért hozzá, leírná nekem, hogy melyik napokon melyik testrészemet edzem? Az edzéstervem már kész van. [link] Erről az oldalról néztem a kezdő gyakorlatokat.. Néhányat kicserélek, mert azokat jobbnak gondolom! Szerintetek ez megfelel? Étrendem sajnos nem lesz, mert nem megoldható anyagilag. Ennyi lett volna egyenlőre, előre is köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 22. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
2015. febr. 22. 17:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Megneztem,igazából már csak a napokra bontott edzesterv érdekelne,de az nagyon sürgősen!!
2015. febr. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!