Nyárra szeretnék gyorsan izmosodni. Zumba, flabelos, otto chilli jó lesz ha gyors siker kell?
Figyelt kérdés
Ezeket találtam, amikkel gyors eredményt lehet elérni, kocka hasat, és feszes testet.
Nem érnék rá kondizni így ezek közül megérné valamelyiket megvenni, ha nyárig izmos akarok lenni.
Már vettem Jumbot is, haverom mondta az jó lesz, de ő kondizni jár.
2015. ápr. 26. 16:31
11/30 A kérdező kommentje:
Ezt mondta a tápszeres is, mikor megvettem.
Ez a legjobb izomnövelő, egyből megvettem a legnagyobb kiszerelésűt, hogy izmos legyek nyárra, majd beosztom, mert azért drága volt.
2015. ápr. 26. 16:49
12/30 anonim válasza:
Turmixba rakjál lenmagpelyhet, van benne 20 gramm fehérje.
13/30 A kérdező kommentje:
Tejbe rakom, abba is rengeteg fehérje van, nemhiába fehér az összes tejtermék, mivel tele van fehérjével.
2015. ápr. 26. 17:08
14/30 anonim válasza:
:DD jólvan monti nekem már limitált kiadású piros dzsámbóóm van :D Az jobban üt
15/30 anonim válasza:
Az is van már? Vagy csak szerencséseknek. Te legalább izmos leszel vagy már az is vagy.:)
16/30 anonim válasza:
Ilyen kérdéseknél jut eszembe, hogy kell nekünk egy pestis vagy valami hasonló.
17/30 anonim válasza:
Hagyjátok már szegény Kérdezőt. Csak irigyek vagytok, hogy kipattintja magát, ti meg vékonyak maradtok. :)
18/30 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
Majd nyár elején rakok ide egy képet, a formáról.
Lehet majd ámulni.
2015. ápr. 26. 17:34
19/30 anonim válasza:
Most is rakj képet a kezdő formáról, hogy tudjunk viszonyítani. :)
20/30 A kérdező kommentje:
Nyáron lesz egy before after kép.
Ahogy a nagyok csinálják dátumozott újság mindkettő képnél.
2015. ápr. 26. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!