Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A virsliben tényleg nincs...

A virsliben tényleg nincs semmi tápanyag?

Figyelt kérdés
Már több helyen hallottam,hogy nincs benne semmi,ami felhasználható.

2015. ápr. 18. 21:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
nem tudom mi van benne, de mikor van itthon akkor egy karaj kenyérrel, kétpofára szoktam enni:)
2015. ápr. 18. 21:53
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Van benne kevés fehérje, ennek sokszor egy része szója. Màsik része hulladék húsokból. És persze sok zsír. Jobb lenne ha normális húst ennél.
2015. ápr. 18. 22:04
 3/17 Sowilo ***** válasza:
93%

Húsipari hulladékokból készül. Vágóhídi nyesedékek, és olyan dolgok, amik máshova nem jók. Csirkecsőr, bőrkepép, és társai. Tényleg minden. Általában emiatt olyan kevés a fehérjetartalma, hogy nem lehet húsáruként forgalmazni. Ezért szokták szójafehérjével feljavítani. A színét jobb esetben céklapor, rosszabb esetben mesterséges színezék adja, egyébként szürkés színe lenne. Meg aztán a nagy rakás ízesítő, tartósító, állományjavító cucc ami benne van... igazi műkaja.

Bár igaz, a húsipari hulladékok általában sok olyan dolgot tartalmaznak, amik az ízületeknek jót tesznek, például kollagén. Ennek ellenére ez még nem teszi a virslit jó étellé, mert emellett egy rakás szemét van benne.

Nagyjából leírtam mindent.

2015. ápr. 18. 22:05
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Nehogy azt hidd, hogy van benne fehérje mert régen én is azt hittem de egyébként egy virsliben a fehérje mennyisége kb. egyenlő a nullával. És igen szemét kaja mert (lehet hogy hülyeséget mondok mert én is csak hallottam) valami bőr meg csont maradványokból csinálják és valami trutyival összekeverik és olyan "állaga" lesz mint egy húsnak. Mint pl.: a mekiben a bizonyos "hús" pogácsa.
2015. ápr. 18. 22:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szemét+ víz.
2015. ápr. 18. 22:07
 6/17 anonim ***** válasza:
Valami azért van benne.
2015. ápr. 18. 22:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Inkább egyél kolbászt én azt mondom hogyha más nincs csak az jó zsíros de van fehérje tartalma is legalább.
2015. ápr. 18. 22:13
 8/17 Sowilo ***** válasza:

# 6

Valami a bakhangyahúgyban is van.

2015. ápr. 18. 22:13
 9/17 anonim ***** válasza:

# 8

Jaj...Ha nincs semmi más eledel csak virsli, akkor már nem hal éhen az ember.Nyílván nem a legjobb étel,de a semminél azért jobb.

2015. ápr. 18. 22:24
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
Olyan mint a disznósajt, az van benne, amit máshol nem ennél meg, de azért nem kell szemétnek nevezni... Nagyon el vagytok szállva ezzel a "szemét kaja" fogalommal... Nincs olyan, hogy szemét kaja, csak olyan buta emberek vannak, akik nem tudják mit esznek...
2015. ápr. 18. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!