A virsliben tényleg nincs semmi tápanyag?
Húsipari hulladékokból készül. Vágóhídi nyesedékek, és olyan dolgok, amik máshova nem jók. Csirkecsőr, bőrkepép, és társai. Tényleg minden. Általában emiatt olyan kevés a fehérjetartalma, hogy nem lehet húsáruként forgalmazni. Ezért szokták szójafehérjével feljavítani. A színét jobb esetben céklapor, rosszabb esetben mesterséges színezék adja, egyébként szürkés színe lenne. Meg aztán a nagy rakás ízesítő, tartósító, állományjavító cucc ami benne van... igazi műkaja.
Bár igaz, a húsipari hulladékok általában sok olyan dolgot tartalmaznak, amik az ízületeknek jót tesznek, például kollagén. Ennek ellenére ez még nem teszi a virslit jó étellé, mert emellett egy rakás szemét van benne.
Nagyjából leírtam mindent.
# 6
Valami a bakhangyahúgyban is van.
# 8
Jaj...Ha nincs semmi más eledel csak virsli, akkor már nem hal éhen az ember.Nyílván nem a legjobb étel,de a semminél azért jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!