Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Huzodzkodas vs felhuzas?

Huzodzkodas vs felhuzas?

Figyelt kérdés

pro es kontra velemenyek erdekelnek. Melyik a jobb es miert?

vagy ha nem lehet ezt igy megallapitani miert nem?

2015. márc. 30. 09:18
 1/5 anonim válasza:
Húzódzkodás, ugyanis sokkal több izomcsoportot aktivál, dinamikus mozgást létesít. Kb ennyi .
2015. márc. 30. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen màs a két gyakorlat.Almát hasonlítasz össze körtével. Kell mindkettő, mivel húzódzkodáskor főleg a széles hátizom dolgozik (alsó hátizmok nem), felhúzásnál pedig az alsó hátizmok, láb, farizmok, de bedolgozik még sok más izom is.
2015. márc. 30. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
soha nem értem meg az ilyen saját súly vagy súlyzó kérdéseket, miért zárná ki egyik a másikat.
2015. márc. 30. 09:30
 4/5 A kérdező kommentje:

nem kizarni akarom,hanem kombinalni...elobb felhuzas, aztan huzodzkodas szeles fogassal, de a gond az, hogy meg csak most tanulok felhuzni kis sullyal(hajlekonysagi hibak, nem eleg egyenes a hat stb) vegzek nyujtasokat, de mig meg nem tanulom, gondoltam a huzodzodas segit a lefarasztasban.

Ha tobbet guggolok es hiperhajlitok, + huzodzkodas azzal valamilyen szinten meg lehet oldani ezt, mig meg nem tanulom helyesen vegezni a gyakorlatot?

2015. márc. 30. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Mehet a hiperhajlítás is, de meg kell tanulni a szabályos felhúzàst. Szerintem jó gyakorlat, nem helyettesíti a húzódzkodás.
2015. márc. 30. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!