Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyek azok az ételek amik...

Melyek azok az ételek amik hízlalnak, és viszonylag olcsók illetve egézségesek? (tömegnöveléshez)

Figyelt kérdés
165cm 53kg vagyok.14f Évek óta sportolok, most kifejezetten Kung Fu-zok, és 4 hónapja elkezdtem a street workoutot, jó vagyok benne. Csak van egy baj, hízni szeretnék de egyszerűen lemegy rólam a bevitt tápanyag. Van olyan étel ami hízlal? Fehérjékre és tömegnövelőkre ha tudnék akkor sem költenék mert naturan szeretném mindezt továbbvinni!

2015. márc. 29. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Tápkieggel is naturál maradsz, ne keverd a szteroiddal.

Amúgy olvass picit. Googleba: alapismeretek.

2015. márc. 29. 21:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát pedig fehérjét kell bevinni mivel abból épül fel az izom másból nem nagyon, a fehérje az izom alkotó eleme.

Fél kg csirkehúsban van 100 g fehérje annak is megszed a felét vagyis negyed kilót rizzsel (mivel a rizs lassú felszívódású szénhidrát) minden edzés után.

Reggelire meg 3-4 főtt tojás puffasztott rizzsel.

A fehérje az egy alap tápanyag amit mindig viszel be étkezéskor csak nem mindegy hogy mennyit.

Minden tejtermékben van fehérje meg húsokban is.

Olvass utána az alap dolgoknak meg annak is hogy mi az hogy naturál edzés mert látszik hogy nem vagy tisztában a dolgokkal.A tömegnövelő is csak cukor szinte csak nem mindegy hogy milyen cukor.

2015. márc. 30. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!