Heti 3 edzéshez fehérje?
Figyelt kérdés
Kicsit össze vagyok zavarodva fehérje témát illetően. Lényeg, hogy nem célom a tömegnövelés, sőt, inkább fogyni szeretnék. Ha heti 3x van súlyzós edzésem, akkor jó, ha utánuk megiszok egy fehérjeshake-et? Ha csak ennyit tudok edzeni, nem megy "kárba" a fehérje? Ja és nő vagyok, ha ez számít valamennyire.2015. márc. 20. 14:18
1/4 anonim válasza:
Fehérje(tápkieg), csak akkor kell ha nem tudod bevinni a fehérjét normális kajából (húsok,tejtermék,tojás,vegacuccok). Fogyásnál viszont megkell emelned a fehérjét, a szénhidrát rovására rendesen, mert ilyenkor sok izmot is veszítesz. Szóval lényeg a lényeg, csak akkor kell fehérjét venned, ha nem tudod fedezni normális kajákból.
2/4 anonim válasza:
Kória mínuszban tudsz fogyni.Szálkásító diéta kell, nézz utána. Edzés után mindig jól jön egy fehérje shake, de nem ez a lényeg, hanem a napi össz tápanyag bevitel. A fehérje legyen meg minden nap kb 2g x ttkg. Főleg szálkásításnál hogy ne izomból fogyj. Az mindegy, hogy sima szilárd kajából van meg a napi beviteled vagy tápkieggel együtt. Lényeg, hogy meglegyen.
3/4 anonim válasza:
Én nem vagyok a fehérje porok híve.
Minden nap eszek csirkemellet kb, meg egy doboz zsírszegény túrót,ezt általaban futás után és a kaloriabazis szerint mindig megvan a kellő fehérje bevitel.
4/4 anonim válasza:
Ha megvan szilárd kajából, akkor nem kell protein por. Ezt írtam eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!